Tündéri fotót osztott meg a kisfiáról, Kevinről Cooky

kisfiú Szécsi Debóra Cooky gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotót osztott meg a kisfiáról, Kevinről Cooky. A gyermek igazi kis csibész.

Még másfél éves sincs Cooky és Debóra közös gyermeke, de Kevin már most igazi kis csibész. A népszerű rádiós a közösségi oldalára töltött fel egy olyan fotót, amelyen a kisfia pajkosan nevet. Kiderült, játszani szeretett volna, de édesapjának tanulnia kellett.

Amikor próbálok tanulni... De valaki inkább játszana..." – írta a képhez.

Cooky egyébként néhány napja jelentette be, hogy hamarosan tovább nő a férfiuralom a családban, kedvese ugyanis újra kisfiúval várandós.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Amikor próbálok tanulni... de valaki inkább játszana..

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni és Hajmásy Péter két gyermeket szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20190527-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-ket-gyermeket-szeretnenek.htmlMár készen állnak a gyermekvállalásra Weisz Fanniék: két babát szeretnének. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKamarás Iván megmutatta a fiait: kész férfiak lettekhttp://www.life.hu/csalad/20190527-kamaras-ivan-megmutatta-fiait-kesz-ferfiak-lettek.htmlKamarás Iván ritkán enged betekintést a magánéletébe, éppen ezért a fiait sem sokszor láttuk még. Ám ezúttal kivételt tett a színész. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEljegyzési képek, amelyekről sugárzik az egymás iránti szerelem – Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190522-eljegyzesi-kepek-melyekbol-sugarzik-az-egymas-iranti-szerelem-fotok.htmlA jegyesség jó esetben minden pár életében felhőtlen és könnyed időszak. A házasélet kihívásaival szemben még csak az esküvő megszervezésével járó édes várakozás és némi pozitív stressz éri a feleket. Nem csoda hát, hogy mostanában igen divatossá vált eljegyzési fotók készítése, amelyekkel a boldog pár mindenkivel tudathatja, hogy hamarosan a házasság felemelő kötelékében egyesülnek. CsaládOrigoKacatok helyett ajándékozz jövőt a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190522-kacatok-helyett-ajandekozz-jovot-gyermekednek-gyermeknap-kornyezettudatosan.htmlKözeleg a gyereknap. A fogyasztói társadalom és a nyugati civilizáció egyaránt azt sulykolja belénk, hogy csak akkor vagyunk jó szülők, ha temérdek ajándékkal – egész pontosan játékkal és tárgyakkal – halmozzuk el a szemünk fényét. Ha gyermekünk boldogsága valóban fontos számunkra, érdemes azonban egy kicsit tovább látnunk az orrunk hegyénél. CsaládOrigoKérlek, anya, legalább ma ne igyál! – Szomorú gyereknapi kívánságokhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kerlek-anya-legalabb-ma-ne-igyal-szomoru-gyereknapi-kivansagok.htmlA gyereknap a kicsikről szól. Lessük minden kívánságukat: van, aki szuper programot kap a szüleitől, van, aki játékot, de a legfontosabb és legértékesebb mégis az, amikor osztatlan figyelemmel és minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg gyermekeinket. Ám sajnos nem mindenkinek jut / jutott felhőtlen gyerekkor. CsaládOrigoAnyatejből csinált palacsintát Mádai Vivien – videóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-anyatejbol-csinalt-palacsintat-madai-vivien.htmlMádai Vivien vendégeivel az anyatej különböző felhasználási módjairól beszélgettek, és egyet be is mutattak: palacsinta készült belőle. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.