Világéletében küzdött a túlsúllyal, férje segítségével sikerült elfogadnia önmagát

Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media// Barcroft Media -
házasság szerelem túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje segített elfogadnia önmagát a 30-as ruhamérettel rendelkező Amalie-nek.

A dániai származású, Angliában élő Amalie Jennings mindig is túlsúllyal küzdött és emiatt sokat csúfolták az óvodában és az iskolában is.

Már gyerekkoromban sem tudtam a tükörbe nézni. A ruháimat nem a gyerekosztályról, hanem a nőiről vásárolták a szüleim. Soha nem hordhattam olyan ruhákat, mint az iskolatársaim, mert nem jöttek rám.”

Amalie és férje, Sean Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media// Barcroft Media

Az élete csak azután változott meg, hogy megismerte férjét. 2008-ban történt, egy internetes játék során barátkoztak össze, Amalie meg volt róla győződve, hogy Sean egy idős férfi, aki fiatal nőkre vadászik, de tévedett. Először csak fotókat küldtek magukról egymásnak, majd videóbeszélgetést kezdeményezték.

Nagyon féltem, mit fog szólni a külsőmhöz, de abszolút jól reagált. Először csak barátilag beszélgettünk, majd rájöttünk, hogy többet érzünk egymás iránt.”

Sokáig távkapcsolatban éltek, majd két év múlva összeházasodtak. Amalie-nek azóta sikerült elfogadnia önmagát és nagyon boldog – írja a Daily Mail.

Nagyon szeretik egymást Forrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Marcus Hessenberg/ Barcroft Media

Túlsúlyosnak nevezte Pachmann Pétert Soma Mamagésahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-tulsulyosnak-nevezte-pachmann-petert-soma-mamagesa.htmlMeglepő dolgot mondott élő adásban Soma Mamagésa. A születésnapos énekesnő túlsúlyosnak nevezte Pachmann Péter műsorvezetőt. Ez Zsír!Origo5 apró változtatás az életviteledben, amelyekkel könnyedén fogyhatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-apro-valtoztatasok-amelyekkel-konnyeden-fogyhatsz.htmlSokan azt gondolják, hogy drasztikus változásokra van szükség akkor, ha fogyni szeretnénk. Pedig ez koránt sincs így. Sőt a drasztikus lépések általában tarthatatlan diétához vezetnek, aminek súlyos következménye lehet a jojóeffektus. Ha fogyni szeretnél, inkább haladj lépésről lépésre, és kezdd az apró trükkökkel, amelyek az életminőséget is javítják. Ez Zsír!Origo51 éves, de 30-nak nézik az anyukát, ez a titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190529-51-eves-de-30nak-nezik-az-anyukat-ez-a-titka.htmlLegalább két évtizedet letagadhatna a korából egy 51 esztendős anyuka. Ez Zsír!--Testünk elfogadására buzdít a 120 kilós plus size modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190527-testuk-elfogadasara-buzdit-a-120-kilos-plus-size-modell.html120 kilójával is tökéletesen érzi magát a bőrében az ausztrál Karla. Ez Zsír!--Ezért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!OrigoTücsi a kisbabájával forgatott edzős videót: nekiestek a rajongókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190524-tucsi-kisbabajaval-forgatott-edzos-videot-nekiestek-a-rajongok.htmlKét hónapos kislányával forgatott edzős videót Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei. A rajongók szerint ez nem túl jó ötlet egy ennyire pici gyermekkel. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.