Tóth Gabi maga mögött hagyta a rosszulléteket, és végre tudja élvezni a várandósságot. Az énekesnő a kisbabájáért minden koncertjét lemondta, és elárulta, mikor érkezik a pici. 

Tóth Gabi nem akarta ilyen hamar bejelenteni a várandósságát, de nem volt más választása. Rájött, hogy a fellépéseket nem tudja így teljesíteni, hiszen rosszullétekkel küzdött. Ezért aztán a közösségi oldalán tudatta mindenkivel az örömhírt

Tóth Gabi elárulta, mikor érkezik a gyermekükForrás: Instagram/Tóth Gabi

Most már jól vagyok, megyek ki belőle. Egyre jobban vagyok, egyre jobban kezdem érezni, hogy ez egy boldog, örömteljes történet, de eddig az állapotosságnak inkább a terhes részét sikerült még megélni. De szerintem ezzel sok kismama van így, megértik, milyen ez az állapot. Ettől függetlenül nagyon jól vagyok, az egész egy mese. Az eljegyzés után egy héttel megtudtuk ezt, ez mindnyájunknak csoda volt – mondta Tóth Gabi a Mokkának. Elárulta, a párja eleinte nagyon féltette. – Egyfolytában szenvedtem, és nagyon izgult értem, hogy hogy fogok így színpadon énekelni, vagy mi lesz velem, ha egy dal közben rám jön a rosszullét. Ez nagyon nagy stressz. (...) Gábor emiatt egy kicsit aggódott értem, hogy minden rendben legyen" – árulta el az énekesnő. Hozzátette, azt még nem tudják, kisfiuk vagy kislányuk lesz-e, de nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy egészséges legyen a baba. Végre értelme lesz az életnek. Szerintem az életnek úgy van értelme, ha az embernek utódai vannak, és családot teremt. És a család a legfontosabb. Nagyon várjuk, karácsony környékén fog érkezni" – árulta el Gabi.