Bíró Ica utoljára mehetett be otthonába: rendőrökre volt szükség a kilakoltatásnál

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
kilakoltatás rendőrség otthon kád Bíró Ica riasztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utoljára léphetett be egykori otthonába Bíró Ica. Az elárverezett házból hétfőn elvihette utolsó holmijait, ám nem ment minden zökkenőmentesen. Rendőrökre is szükség volt.

Ahogy mi is megírtuk: hétfőn reggel 8 órakor egy órát kapott Bíró Ica az új tulajdonostól, hogy elárverezett otthonából elvihesse utolsó holmijait. A Metal Lady talált egy kést az egyik fiókban, azzal szeretett volna madzagot vágni. Az új tulajdonosnak a házban tartózkodó rokona megijedt, mire Ica átdobta a kést a kerítésen, hogy elkerüljék a félreértést.

A kiérkező rendőrök igazoltatták az ingatlannál lévőket, a költözés így estig elhúzódott, pedig az új tulajdonos eredetileg egy órát adott – írja a Blikk. Végül sikerült felpakolni Bíró Ica kádját, maradék bútorát, és leszerelni a riasztót.

Bíró Icát kilakoltatták Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A beépített kád, a konyhabútor kiszereléséhez és felpakolásához több ember kellett, de csak kettőt akartak beengedni, ám végül jöhettek többen" – mesélte a lapnak Bíró Ica, akinek svájcifrank-alapú hitele miatt árverezték el ingatlanjait.

Cicája, Tigris még mindig őrzi a házat, kissé elvadult, megfogni már nem lehet. "Szerencsére a szomszédok etetik, ezért jó húsban van, de sajnos nem vihetem magammal, mert a szépségstúdióm mellett korábban raktárnak bérbe adott lakásban élek, oda nem vihetem sem őt, sem a három kutyust, akik most a barátnőmnél élnek" – fogalmazott a Metal Lady. Több végrehajtási kifogást is emelt a bíróságon, mert kitart amellett, hogy jogtalanul szerezték meg az otthonát. A rendőrségen feljelentést is tett, ám arról értesítették, hogy nem indul nyomozás, mert nem találtak bűncselekményre utaló jelet.

Bíró Icát kilakoltatták: elvihette a házából az utolsó dolgaithttp://www.life.hu/otthon/20190603-biro-icat-kilakoltattak-elvihette-a-hazabol-az-utolso-dolgait.htmlBorzalmas időszak zajlik Bíró Ica életében. Svájcifrank-alapú hitele miatt kilakoltatták, elárverezik az ingatlanjait. Most elvihette az utolsó holmijait. Otthon--Egy szociológus, aki bútortervező lett, majd belsőépítész-irodát alapítotthttp://www.life.hu/otthon/20190531-szociologus-aki-butortervezo-lett-majd-belsoepitesz-irodat-alapitott.htmlA Geppetto Belsőépítész Iroda eredettörténete 25 évre nyúlik vissza. Az Elek testvéreket a véletlen, de talán inkább a sors fordította a későbbi hivatásuk és egyben szenvedélyük felé. Az ifjonti lelkesedés, az új utak keresése és a semmihez sem hasonlítható látásmód azóta is folyamatos inspirációs táptalajként szolgál számukra, amelyből elsőként egy egyedi bútortervező, majd kivitelező cég, később pedig egy belsőépítész-stúdió nőtt ki. A társtulajdonosnak, Elek Máténak tettem fel két, lényegre törő kérdést, ezekből tökéletesen kirajzolódik fantasztikus sikertörténetük és egyedi munkafilozófiájuk magja, ami sikerük kulcsa is egyben. Otthon--Egy 8 négyzetméteres belvárosi albérlet, ahol mindennek jutott helyhttp://www.life.hu/otthon/20190530-8-negyzetmeteres-belvarosi-alberlet-ahol-mindennek-jutott-hely.htmlBudapest belvárosában találunk egy igen aprócska, mindössze egy kisebb szoba méretű lakást, amely teljesen felszerelt: konyha, vécé és fürdőszoba is tartozik hozzá. A minilakás projekt megálmodóival, Csatószegi Beátával és Szabó Rudival, a Vacókia blog szerzőivel készített interjúnkból a 8 négyzetméteres lakás minden apró titka feltárul. OtthonOrigoA lebegő szék rejtélye, avagy kortárs művészet az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20190528-a-lebego-szek-rejtelye-avagy-kortars-muveszet-az-otthonodban.htmlAzt gondolod, csupán optikai csalódás áldozata vagy? Nos, tévedsz. Ennek a széknek a lábai valóban csonkolva vannak, mégis kényelmesen lehet rajta ülni. Arra, hogy miként oldották meg ezt a kettősséget, természetesen most választ kapsz. OtthonOrigoTrópusi szigeten vett ingatlant Carlos Santana – ide szeretne visszavonulni a híres zenészhttp://www.life.hu/otthon/20190528-carlos-santana-tropusi-szigetet-vasarolt-ide-vonul-vissza.htmlCarlos Santana hamarosan betölti a 72. életévét. A világhírű gitáros azonban már gondolt a nyugdíjas éveire, egy trópusi szigetre fog visszavonulni. Mutatjuk, hogyan fest a káprázatos ház és az annál is szebb sziget. OtthonOrigoBevált módszer a legyek ellenhttp://www.life.hu/otthon/20190528-bevalt-modszer-a-legyek-ellen.htmlEgy anyuka zseniális módszerrel állt elő, ami távol tartja a legyeket a lakásunktól. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.