10 perces edzés a lapos hasért – nyári bomba formára fel!

bikini body lapos has edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lapos hasért rengeteget tehetünk a kiegyensúlyozott étkezéssel, sok rost és folyadék fogyasztásával. Ha jól működik az anyagcserénk, az már fél siker. De elengedhetetlen hozzá az edzés is. Íme, néhány gyakorlat, ami kifejezetten a hasi részt dolgoztatja meg!

Nem szabad lebecsülni a 10 perces edzések erejét, ennyi idő alatt is alaposan le lehet izzadni, és át lehet mozgatni egy adott izomcsoportot. A következő gyakorlatsor egy kellemes bemelegítéssel indul, majd ötféle különböző, egyre nehezedő gyakorlat következik. Végül jöhet egy újabb teljes kör. Az ismétlést követően már örülni fogsz a nyújtásoknak, a levezető lazításnak. Lapos hasra fel!

5 tipp a lapos hasért

Ha elégedetlen vagy a súlyoddal, ha csak egy kevés hasi zsír választ el az álomalaktól, akkor is bevetheted ezeket az egyszerű, de sokat érő tippeket. Lapos hasra fel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.