Eladó Brad Pitt és Jennifer Aniston egykori szerelmi fészke

Brad Pitt ingatlan luxusotthon eladó Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét eladóvá vált az az otthon, amelyben Brad Pitt és Jennifer Aniston élt öt éven keresztül.

49 millió dollárért, azaz nagyjából 13,5 milliárd forintért eladó az a Beverly Hillsen lévő luxusotthon, amely egykor Jennifer Aniston és Brad Pitt szerelmi fészke volt. A sztárpár itt élt 2001-től egészen 2006-ig, és egy évvel a válásuk után adták el a csodás épületet, amely most újra eladóvá vált.

A ház 1934-ben épült, van benne 5 hálószoba és 12 fürdőszoba. Fantasztikusan felújították az utóbbi években, a konyha például márvány burkolólapot kapott, van benne kandalló és az ebédlőben egyszerre elfér 20 ember – írja a Daily Mail.

Mutatjuk!

Nézz a lábad elé és fotózz! – Magyarország leggyönyörűbb padlózataihttp://www.life.hu/otthon/20190606-nezz-a-labad-ele-es-fotozz-magyarorszag-leggyonyorubb-padlozatai.htmlAz emberek igen ritkán tekintenek a lábuk alá, pedig számtalan csoda bújik meg, amelyekre a nyitott szemmel járók köztereken, üzletekben, sőt, belvárosi bérházakban és különböző épületekben is rábukkanhatnak. Vermes Patríciával beszélgettem, aki egy igen inspiráló és szemet gyönyörködtető Facebook-oldalt hozott létre, Magyarország legszebb csempéi, padlózatai – avagy talpad alatt a szépség néven. OtthonOrigoPécsi Ildikó kilakoltatott unokája visszafoglalta nagymamája házáthttp://www.life.hu/otthon/20190607-pecsi-ildiko-kilakoltatott-unokaja-visszafoglalta-nagymamaja-hazat.htmlKilakoltatták Pécsi Ildikó volt menyét és unokáját a Kossuth-díjas színésznő budai ingatlanából. Az unoka, Csaba a jelek szerint visszaköltözött, a végrehajtáskor feltett zárat is lecseréltette. Otthon--Az emeletes ágyak ideje nem ér véget a kisgyermekkor lezárásávalhttp://www.life.hu/otthon/20190604-az-emeletes-agyak-ideje-nem-er-veget-a-kisgyermekkor-lezarasaval.htmlAz emeletes ágyról sokaknak a nyári táborok diákszállásai jutnak eszébe, de talán többen vannak, akik gyermekkoruk egyik főbb elemeként gondolnak rá. A testvérharc örök helyszíne, a bunkerépítés alapköve bizony igen praktikus darabnak számított és számít ma is. Nézd meg, miként használhatod! OtthonOrigoA lebegő szék rejtélye, avagy kortárs művészet az otthonodbanhttp://www.life.hu/otthon/20190528-a-lebego-szek-rejtelye-avagy-kortars-muveszet-az-otthonodban.htmlAzt gondolod, csupán optikai csalódás áldozata vagy? Nos, tévedsz. Ennek a széknek a lábai valóban csonkolva vannak, mégis kényelmesen lehet rajta ülni. Arra, hogy miként oldották meg ezt a kettősséget, természetesen most választ kapsz. OtthonOrigoRetteg az árvíztől Marcellinahttp://www.life.hu/otthon/20190528-retteg-az-arviztol-marcellina.htmlMarcellina retteg: a Duna magas vízállása az otthonát fenyegeti. OtthonOrigoEzek a leggyakoribb mérgező növények a kertbenhttp://www.life.hu/otthon/20190523-a-leggyakoribb-mergezo-novenyek-a-kertben.htmlA kert csodás növényei pompás zöld színükkel és üde színes virágaikkal gondoskodnak arról, hogy minden egyes alkalommal, amikor kilépünk házunk ajtaján, átjárhasson minket a természet burjánzó ereje. Ám nem mind ártalmatlan, bizony vannak, amelyek a háziállatokra, sőt az emberre is veszélyesek. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.