Homonnay Zsolt ismét apuka lesz, elárulta a születendő gyermek nemét is

Forrás: Facebook/Homonnay Zsolt -
Születés Földesi Anita család gyermek Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy savanyú uborka keltett gyanút, hogy Homonnay Zsolt kedvese, Földesi Anita babát várhat. Gyanújuk beigazolódott, hamarosan egy csöppséget üdvözölhetnek a családban. Azt is elárulták, milyen nemű gyermekkel lesz gazdagabb a család. 

Akár esküvőszervezésre is sor kerülhet júniusban Homonnay Zsoltéknál. Táncművész kedvesével, Földesi Anitával gyermeket várnak. Valószínűleg akkortájt döntenek a baba nevéről is, ám lányneveken nem kell gondolkodniuk – derült ki a Best magazin cikkéből.

„Úgy tűnik, örökre fiús apa maradok, a lányokat nem tudom, melyik bolygóról küldik. De nem bánom, jó lesz nekünk fiús szülőkként is, Zsombor és Bulcsú mellett ugyanis Anitának is van egy fia, Márk” – mesélte Homonnay.

Homonnay Zsolt ismét apuka lesz, elárulta a születendő gyermek nemét is Forrás: Facebook/Homonnay Zsolt

Mindketten örültek, amikor kiderült a várandósság, a gyanút pedig egy savanyú uborka keltette fel. „Anita panaszkodott már egy ideje, hgoy nem érzi jól magát. Akkoriban sokáig nem is voltunk itthon, turnéztunk épp az Operettel. Egyik este egy hatalmas adag savanyú uborka volt előtte a szállodában. Furcsa volt, mert nem eszik sokat, pláne nem savanyúságot magában. Gyanús lett a dolog, úgy döntöttünk, veszünk egy terhességi tesztet, hátha... Másnap aztán kiderült, jól sejtettük” – emlékezett vissza a színész.

Házuk bővítésén is dolgoznak, hogy kényelmesen elférjenek, beépítik a tetőteret.

Találd ki, melyik sztáranyuka gyermekét látod a képenhttp://www.life.hu/csalad/20190606-talald-ki-melyik-sztaranyuka-gyermeket-latod-a-kepen.htmlA hírességek, sztárok vagy épp celebek magánélete mindig a figyelem középpontjában áll, így nem csoda, hogy gyermekeikre is kíváncsiak vagyunk. Sokan közülük próbálják őket elrejteni a nyilvánosság elől, de többen vannak azok, akik még a közösségi oldalaikra is gyakran posztolnak róluk képet. Lássuk, mennyire ismered őket! CsaládOrigoKülönleges programokkal várják Budapesten a napközis táborok a gyerekekethttp://www.life.hu/csalad/20190604-kulonleges-programokkal-varjak-budapesten-a-napkozis-taborok-a-gyerekeket.htmlA nyári táborok minden iskolás – sok esetben óvodáskorú – gyermeket nevelő szülő életében fontos szerepet töltenek be. Azon túl, hogy a nyári szünet ideje alatt egyfajta gyermekfelügyeletet látnak el, számtalan készséget és képességet is fejlesztenek, amelyekkel a gyerekek csak nyerhetnek. Erről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz. Most olyan táborokat hoztunk, amelyek kitűnnek a tömegkínálatból, érdekes és különleges tematikájuknak köszönhetően. CsaládOrigoKoraszülött gyermekeiről mesélt Erdei Zsolthttp://www.life.hu/csalad/20190606-koraszulott-gyermekeirol-meselt-erdei-zsolt.htmlErdei Zsolt mesélt gyermekeiről, elárulta, hogyan fejlődnek a kicsik. CsaládOrigoNatalie Portmant ritkán látott kislányával fotóztákhttp://www.life.hu/csalad/20190606-natalie-portmant-ritkan-latott-kislanyaval-fotoztak.htmlRitkán mutatja meg kislányát Natalie Portman színésznő, most a lesifotósok kapták őket lencsevégre a játszótéren. Család--Hosszabb életű és illatosabb ruhák az Ariel új mosókapszuláival http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190606-illat-ruha-mosokapszula.htmlA „fast fashion” világát éljük, a trendek gyorsan változnak, az új anyagok másfajta törődést igényelnek, nehezebb megtartani kedvenc ruháink élettartamát. A két új Ariel PODS mosókapszula erre kínál megoldást: az Ariel Active Deo-Fresh segít eltávolítani a kellemetlen szagokat, az Ariel Complete Fiber Protection pedig segít megóvni a színeket, a ruhák formáját és rugalmasságát. HirdetésOrigoKökény Attila menyének terhességét meg kellett szakítanihttp://www.life.hu/csalad/20190606-kokeny-attila-menyenek-terhesseget-meg-kellett-szakitani.htmlNagyon várta Kökény Attila, hogy unokája szülessen, menyénél, Barbinál azonban meg kellett szakítani a várandósságot. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.