Kisfiúval bővült Pápai Jociék családja – cuki fotó

kisfiú család Pápai Joci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisfiúval bővült Pápai Jociék családja.

Pápai Jocinak már van két gyermeke, és most egy újabb csöppséggel bővült a család. A kis Barnabásról már egy tündéri fotót is posztolt a közösségi oldalára. A rajongók elhalmozták gratulációikkal.

Joci és felesége, Anita 15 évvel ezelőtt házasodtak össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ő a legújabb kisöcsém... ❤❤ #barnabas#cuki#bovulacsalad#baba

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

Találd ki, melyik sztáranyuka gyermekét látod a képenhttp://www.life.hu/csalad/20190606-talald-ki-melyik-sztaranyuka-gyermeket-latod-a-kepen.htmlA hírességek, sztárok vagy épp celebek magánélete mindig a figyelem középpontjában áll, így nem csoda, hogy gyermekeikre is kíváncsiak vagyunk. Sokan közülük próbálják őket elrejteni a nyilvánosság elől, de többen vannak azok, akik még a közösségi oldalaikra is gyakran posztolnak róluk képet. Lássuk, mennyire ismered őket! CsaládOrigoTóth Gabi és Krausz Gábor továbbra sem zárják ki az örökbefogadásthttp://www.life.hu/csalad/20190607-toth-gabi-es-krausz-gabor-tovabbra-sem-zarjak-ki-az-orokbefogadast.htmlElső gyermeküket várja Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf. A pár mesélt a babavárás örömteli pillanatairól és arról is, hogy továbbra sem zárkóznak el az örökbefogadástól. CsaládOrigoHomonnay Zsolt ismét apuka lesz, elárulta a születendő gyermek nemét ishttp://www.life.hu/csalad/20190607-homonnay-zsolt-ismet-apuka-lesz-elarulta-a-szuletendo-gyermek-nemet-is.htmlEgy savanyú uborka keltett gyanút, hogy Homonnay Zsolt kedvese, Földesi Anita babát várhat. Gyanújuk beigazolódott, hamarosan egy csöppséget üdvözölhetnek a családban. Azt is elárulták, milyen nemű gyermekkel lesz gazdagabb a család. Család--Különleges programokkal várják Budapesten a napközis táborok a gyerekekethttp://www.life.hu/csalad/20190604-kulonleges-programokkal-varjak-budapesten-a-napkozis-taborok-a-gyerekeket.htmlA nyári táborok minden iskolás – sok esetben óvodáskorú – gyermeket nevelő szülő életében fontos szerepet töltenek be. Azon túl, hogy a nyári szünet ideje alatt egyfajta gyermekfelügyeletet látnak el, számtalan készséget és képességet is fejlesztenek, amelyekkel a gyerekek csak nyerhetnek. Erről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz. Most olyan táborokat hoztunk, amelyek kitűnnek a tömegkínálatból, érdekes és különleges tematikájuknak köszönhetően. CsaládOrigoKoraszülött gyermekeiről mesélt Erdei Zsolthttp://www.life.hu/csalad/20190606-koraszulott-gyermekeirol-meselt-erdei-zsolt.htmlErdei Zsolt mesélt gyermekeiről, elárulta, hogyan fejlődnek a kicsik. CsaládOrigoHódi Pamela nem örül, hogy Berki ismét a gyermekükről posztolhttp://www.life.hu/csalad/20190605-hodi-pamela-nem-orul-hogy-berki-ismet-gyermekukrol-posztol.htmlKorábban megkérte Berki Krisztiánt Hódi Pamela, hogy ne posztoljon képeket közösségi oldalára közös gyermekükről. Az édesapa azonban ezt nem tartotta be. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.