Tóth Gabi elárulta, hogyan szeretne szülni: ezt a módszert választotta

Tóth Gabi szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi elárulta, hogyan fog szülni.

Csodaként éli meg a várandósságát Tóth Gabi, aki sokáig azt hitte, nem lehet saját gyereke.

„Semmi divatos módszerrel nem fogok élni, mert ilyenkor olyan katartikus állapotba kerülnek a nők, hogy teljesen felesleges túlgondolni a dolgokat. A legfontosabb, hogy a baba és a mama is biztonságban átessenek ezen a fázison, így mindenben az orvosom fog dönteni, mert ő fogja tudni, hogy mi a jó a babának és nekem” – mesélte a család.hu-nak Gabi, aki elárulta, hogyan telnek a napjai a szülésig.

Tóth Gabi rábízza magát az orvosára Forrás: Tóth Gabi - Instagram

„Mostantól szerencsére már nem vagyok veszélyeztetett, ezért nyárra vállaltam egy-két fellépést és tévés szerepléseim is lesznek. A Sztárban sztár leszek! műsornak leszek a női zsűritagja, ez éppen akkor fog befejeződni, amikor már csak két hónapom lesz hátra a kismamaságból. Így akkor már nem vállalok munkát, hanem készülök otthon a baba érkezésére és a karácsonyra.”

Tóth Gabi: "Tervezzük, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket"

Első gyermeküket várja Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf. A pár mesélt a babavárás örömteli pillanatairól és arról is, hogy továbbra sem zárkóznak el az örökbefogadástól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.