Koholák Alexandrát rendszeresen bántalmazta gyermekkorában az édesapja

Forrás: RTL Klub -
gyermekkor Koholák Alexandra bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexandrát az édesapja rendszeresen bántalmazta gyermekkorában: nevelőotthonba is került. 

Koholák Alexandra gyermekkora távolról sem volt mesébe illő. A házuk veszekedésektől volt hangos, és a fizikai bántalmazás sem volt szokatlan. Ezekről Alexa a JelenLét című műsorban vallott. „Apukámnak többször eljárt a keze. Nemcsak felém, anyukám felé is" – árulta el a celeb. Édesanyja megelégelte a bántalmazást, ezért visszatért Mongóliába, de Alexát az itthoni törvények miatt nem vihette magával.

Koholák Alexa gyermekkora nem volt szép Forrás: RTL Klub

A kislány így egyedül maradt édesapjával, aki nagyon szigorú szabályok szerint nevelte őt. Nem mehetett szórakozni a barátnőivel, de a bántalmazások sem maradtak el. „Annyira eldurvult a helyzet apával, hogy kék monoklikkal jártam iskolába, szíjjal volt szétverve a lábam. Szóval kemény időszak volt" – idézi a Blikk Alexát, aki fél évet nevelőotthonban is töltött, miután az iskolában észrevették a testén a bántalmazás nyomait. Fél év után a nagymamája lett a gyámja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.