Dögös bőrszerkóban vonult végig a kifutón Mihalik Enikő – fotó

modell Mihalik Enikő kifutó bőrszerelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mihalik Enikő ezúttal egy bőrszerkóban varázsolta el a divatbemutató közönségét.

Mihalik Enikő ismét a kifutón keltett hatalmas feltűnést. A gyönyörű magyar modell egy fekete bőrszerkóban vonult végig, és nagyon dögös volt.

Erről egy képet is feltöltött a közösségi oldalára, a rajongóknak pedig elakadt a szava.

Heti trendjelentés: a 38 éves Jessica Alba soha nem volt ennyire dögöshttp://www.life.hu/trend/20190614-heti-trendjelentes-szerepel-benne-jessica-alba-jennifer-aniston-jessica-biel.htmlA héten sem maradtunk izgalmas vörös szőnyeges pillanatok nélkül. Mutatjuk a legemlékezetesebb darabokat! Trend--Miss World Hungary 2019: négy lány elbúcsúzott a versenytőlhttp://www.life.hu/trend/20190614-miss-world-hungary-2019-negy-lanytol-bucsuzott-el-a-versenytol.htmlKialakult a Magyarország Szépe, azaz a Miss World Hungary 2019-es versenyének végső mezőnye. A négy alverseny alkalmával négy lánynak kellett elköszönnie a többiektől. TrendOrigoLábvillantásra fel – így tüntesd el a bőrkeményedéseket és berepedezett körmökethttp://www.life.hu/trend/20190613-nyari-labvillantasra-fel-labapolas-pedikur-otthon.htmlKorábbi cikkünkben összeszedtük nektek a legizgalmasabb papucs- és szandáltrendeket. Most pedig megmutatjuk azt is, hogyan készítsd fel a lábfejedet a nyári időszakra. TrendOrigoItt egy egyszerű trükk arra, ha túl bő a nadrágodhttp://www.life.hu/trend/20190607-itt-egy-egyszeru-trukk-arra-ha-tul-bo-a-nadragod.htmlRengetegen osztották meg Facebookon azt a videót, amelyen egy nő mutat be egy egyszerű, a hétköznapokban is hasznos trükköt. TrendOrigoImádjuk a szakállat, de nem mindegy, hogyan van levágva – Előtte-utána fotókhttp://www.life.hu/trend/20190606-elotte-utana-szakall-fotok.htmlA szakáll évek óta nem megy ki a divatból. Mi nők is imádjuk, és a férfiak is szeretnek kísérletezni vele. Sokszor azonban nem a megfelelő stílust választják, a rendezetlen, rosszul kezelt szakállnál viszont nincs rosszabb. TrendOrigoHódi Pamela hajszínt váltott – fotóhttp://www.life.hu/trend/20190606-hodi-pamela-hajszint-valtott.htmlHódi Pamela platinaszőkére festette a haját, fotót is mutatott róla. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.