Mihalik Enikő megmutatta, hogyan nézett ki gyermekkorában

apák napja Mihalik Enikő család szeretet gyermekkor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás képeket oszt meg magáról időről időre Mihalik Enikő magyar modell. Most egy gyermekkori csemegével készült, megmutatta, hogyan festett babakorában.

Bár Magyarországon még inkább csak az anyák napját ünnepeljük, más országokban az apák napja is épp akkora ünnepnek számít. Mihalik Enikő magyar modell szinte az egész világot bejárta már, legújabb fotójánál pedig kifejtette, bár az ő hazájában az apák napja nem számít olyan nagy dolognak, mégsem bírja ki, hogy ne osszon meg egy képet, amelyen az apukájával szerepel.

A modell még kisbabaként látható a fotón, rendkívül aranyos.

Janicsák Veca és férje a családi életükről vallottak: kiderült, akarnak-e még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20190618-janicsak-veca-es-ferje-a-csaladi-eletukrol-vallottak-kiderult-akarnak-e-meg-gyereket.htmlJanicsák Veca sokáig féltve óvta magánéletét, de mostanában egyre nyíltabban beszél családjáról. Nemrég néhány titkot is megtudhatunk kapcsolatáról. Család--Idén nyáron interaktív felfedezőútra viszi az iskolásokat Kajlahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190618-kajla.htmlA Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kezdeményezésére idén júniusban nagyszabású országos kampány indul, melynek célja, hogy az alsó tagozatos iskolások jobban megismerjék hazánkat. A gyermekek a kampány segítségével nem csak a kötelező tanórai keretek között tanulhatnak az ország látványosságairól és természeti kincseiről, hanem Kajlát, a kíváncsi magyar vizslakölyköt követve virtuálisan és személyesen is felfedezhetik Magyarország csodáit.HirdetésKétszeres édesapa lett D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/csalad/20190617-ketszeres-edesapa-lett-d-toth-andras.htmlD. Tóth András kétszeres apuka lett. Újszülött kisfiáról fotót is mutatott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoYouTube-videósok a társadalmi felelősségvállalásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190616-youtube-videosok-a-tarsadalmi-felelossegvallalasrol.htmlA társadalmi felelősségvállalásról való nyílt értekezés nem is lehetne aktuálisabb egy olyan társadalmi jelenség fénykorában, amikor lényegében bárki életkortól, lakhelytől és indíttatástól függetlenül szólhat másokhoz, és ugyanígy bárki el is érheti ezeket a tartalmakat. Lássuk, hogy mi a véleményük erről a mostani népszerű videósoknak. CsaládOrigoLiptai Claudia megható sorai: ezt üzente Gesztesi Károlynak és Pataki Ádámnakhttp://www.life.hu/csalad/20190616-liptai-claudia-meghato-sorai-ezt-uzente-gesztesi-karolynak.htmlLiptai Claudia a közösségi oldalán köszöntötte Gesztesi Károlyt és Pataki Ádámot apák napja alkalmából. CsaládOrigoMegszületett Sub Bass Monster kislányahttp://www.life.hu/csalad/20190616-megszuletett-sub-bass-monster-kislanya.htmlPénteken megszületett Sub Bass Szabi második gyermeke. A rapper az Instagramján jelentette be a nagy hírt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.