Felavatta új medencéjét a fiával, Márkóval Gesztesi Károly. A színész rengeteget fogyott az utóbbi időben, most azt is elmondta, hogyan. Azt is elárulta, hogy a fia is csatlakozott hozzá. 

Gesztesi Károly régi vágya volt, hogy medencéje legyen, ez most valóra vált. Nem mással, mint 18 éves fiával, Márkóval avatta fel – olvasható a Bors cikkében. Mint írják: rég láthattuk őket közös képen, Márkó egy kissé megemberesedett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

130kiló ,,szinhússal”avatom ma a medencém.Ki se jövünk őszig

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

"Nem szabad pálcát törni senki felett, már egy ideje abbahagyta a vízilabdát, de szeretnénk közösen újra elkezdeni. Most a tanulás és a pályaválasztás van fókuszban nála, ami nagyon nehéz dolog egy gyerek életében. Teljes mértékben támogatom mindenben, és természetesen amiben tudom, segítem őt" – mesélte Gesztesi, aki szerint a fia gyorsan visszanyeri majd a formáját. Ebben ő is segít neki. Akad olyan sport is, amit együtt űznek. 

"Rávettem a golfra. Egy pálya kilenc kilométer, és a legfontosabb, hogy nem kocsival megyünk el egyik lyuktól a másikig, ami kiváló kardió" – folytatta a színész, aki rengeteget fogyott az utóbbi időben. 

Napi két órát edz, a szénhidrátot szinte teljesen megvonta magától, magas víztartalmú ételeket fogyaszt.