Fiával együtt sportol Gesztesi Károly

Forrás: TV2 -
diéta fogyás Gesztesi Márk Gesztesi Károly apa-fiú sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felavatta új medencéjét a fiával, Márkóval Gesztesi Károly. A színész rengeteget fogyott az utóbbi időben, most azt is elmondta, hogyan. Azt is elárulta, hogy a fia is csatlakozott hozzá. 

Gesztesi Károly régi vágya volt, hogy medencéje legyen, ez most valóra vált. Nem mással, mint 18 éves fiával, Márkóval avatta fel – olvasható a Bors cikkében. Mint írják: rég láthattuk őket közös képen, Márkó egy kissé megemberesedett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

130kiló ,,szinhússal”avatom ma a medencém.Ki se jövünk őszig

Károly Gesztesi (@gesztesi63) által megosztott bejegyzés,

"Nem szabad pálcát törni senki felett, már egy ideje abbahagyta a vízilabdát, de szeretnénk közösen újra elkezdeni. Most a tanulás és a pályaválasztás van fókuszban nála, ami nagyon nehéz dolog egy gyerek életében. Teljes mértékben támogatom mindenben, és természetesen amiben tudom, segítem őt" – mesélte Gesztesi, aki szerint a fia gyorsan visszanyeri majd a formáját. Ebben ő is segít neki. Akad olyan sport is, amit együtt űznek.

"Rávettem a golfra. Egy pálya kilenc kilométer, és a legfontosabb, hogy nem kocsival megyünk el egyik lyuktól a másikig, ami kiváló kardió" – folytatta a színész, aki rengeteget fogyott az utóbbi időben.

Napi két órát edz, a szénhidrátot szinte teljesen megvonta magától, magas víztartalmú ételeket fogyaszt.

Házi praktikák narancsbőr ellenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-hazi-praktikak-narancsbor-ellen.htmlŐsi ellenség, ami főleg a nyári szezonban keseríti meg a nők életét. A mozgásszegény életmód, a rossz táplálkozási szokások, de a genetika is felelős érte. Nem minden esetben tudjuk teljesen eltüntetni, de sokat javíthatunk rajta házi praktikákkal is. Ez Zsír!OrigoEgy felmérés kiderítette, hogy az aputest vagy a kockahas tetszik jobban a nőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-egy-felmeres-kideritette-hogy-az-aputest-vagy-a-kockahas-tetszik-jobban-a-noknek.htmlTe mire buksz jobban? A kisportolt kockahas vagy az aputest tetszik? Egy felmérés most kiderítette, mi az, ami inkább lázba hozza a nőket. Ez Zsír!--Iszak Eszter 8 kilót hízott az utóbbi időbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190618-iszak-eszter-8-kilot-hizott-az-utobbi-idoben.htmlA stressz következtében nagyon lefogyott Iszak Eszter a tavalyi évben, ám most valósággal tündökölt a Joy SMA múlt heti partiján. Egy igencsak merész ruhát választott, és elárulta, hogy 8 kilót hízott. Ez Zsír!--Majoros Hajnalka megvillantotta kockás hasáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190617-majoros-hajnalka-megvillantotta-kockas-hasat.htmlMajoros Hajnalka fürdőruhában mutatta meg izmos hasát. Ez Zsír!Origo62 kilót fogyott, hogy megvehesse álmai menyasszonyi ruhájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-jane-otoole-62-kilot-fogyott-hogy-megvehesse-almai-menyasszonyi-ruhajat.htmlMary Jane O'Toole rossz étkezési szokásai és mozgásszegény életmódja miatt hízott meg. Sokáig nem volt hajlandó tudomásul venni a tényeket, pedig már az egészsége is egyre romlott. Végül a lánykérés jelentett számára óriási motivációt, és végül el is érte célját: gyönyörű menyasszony lett. Ismerd meg Jane történetét! Ez Zsír!OrigoSzemélyi edzője elárulta: ennek köszönheti bomba alakját Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190613-szemelyi-edzoje-elarulta-ennek-koszonheti-bomba-alakjat-jennifer-aniston.htmlJennifer Aniston személyi edzője elárulta, hogyan tartja magát formában az 50 éves színésznő. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.