Antal Timi terhesség babapocak Demko Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Timi megmutatta gömbölyödő babapocakját.

Antal Timi és férje, Demko Gergő februárban jelentette be, hogy első közös gyermeküket várják. A magyar énekesnő lassan a terhessége utolsó heteibe lép, és hogy megörökítse életének ezt a csodás időszakát, részt vett egy terhesfotózáson.

A közösségi oldalára feltöltött egy csodaszép képet, amelyen tüllszoknyát és csipkés felsőt visel, miközben a babapocakját fedetlenül hagyta.

Ha hazudik a gyerekünk, figyeljünk jobban a köztünk lévő kapcsolatrahttp://www.life.hu/csalad/20190616-ha-hazudik-a-gyerekunk-figyeljunk-jobban-a-koztunk-levo-kapcsolatra.htmlA 3–6 év körüli gyerekeknek nagyon élénk a fantáziájuk, viszont a valóság és a képzelet között még nem igazán tudnak különbséget tenni. Úgy is mondhatnánk, hogy egyfajta álomvilágban élnek. Ez időnként azzal jár, hogy a valóságtól eltérő dolgokat kommunikálnak. Szánt szándékkal teszik? Részben igen, részben nem. CsaládOrigoPillants a színfalak mögé – 10 teljesen különböző munka tapasztalataihttp://www.life.hu/csalad/20190615-pillants-a-szinfalak-moge-10-teljesen-kulonbozo-munka-tapasztalatai.htmlÉvi abban a különleges helyzetben van, hogy igen sok mindenhez ért, és elég sokat élt már ahhoz, hogy tapasztalatként fogja fel ezeket az „élményeket". A most 41 éves, kétgyermekes anya a számára legmeghatározóbb munkáiról mesélt, melyek egy részét bárki képes elvégezni, egy másik részéhez azonban adottság vagy megfelelő végzettség kell. Őszinte, erősen szubjektív és sokféle – így lehetne jellemezni a most következő sorokat. CsaládOrigoBerki Krisztián és Mazsi családja hamarosan bővülhet?http://www.life.hu/csalad/20190620-berki-krisztian-es-mazsi-csaladja-hamarosan-bovulhet.htmlA gyereknevelésről és a párkapcsolatokról is őszintén vallott Berki Krisztián. Arra is tett utalást, hogy közös gyermeket terveznek Mazsival. Család--Kétszeres édesapa lett D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/csalad/20190617-ketszeres-edesapa-lett-d-toth-andras.htmlD. Tóth András kétszeres apuka lett. Újszülött kisfiáról fotót is mutatott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoYouTube-videósok a társadalmi felelősségvállalásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190616-youtube-videosok-a-tarsadalmi-felelossegvallalasrol.htmlA társadalmi felelősségvállalásról való nyílt értekezés nem is lehetne aktuálisabb egy olyan társadalmi jelenség fénykorában, amikor lényegében bárki életkortól, lakhelytől és indíttatástól függetlenül szólhat másokhoz, és ugyanígy bárki el is érheti ezeket a tartalmakat. Lássuk, hogy mi a véleményük erről a mostani népszerű videósoknak. CsaládOrigoMegszületett Sub Bass Monster kislányahttp://www.life.hu/csalad/20190616-megszuletett-sub-bass-monster-kislanya.htmlPénteken megszületett Sub Bass Szabi második gyermeke. A rapper az Instagramján jelentette be a nagy hírt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.