Magyarország Szépe 2019 Nagypál Krisztina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagypál Krisztina nyerte meg a Magyarország Szépe 2019 versenyét. A mindent eldöntő show után beszélgettünk vele és Sarka Katával, a verseny licenctulajdonosával is. 

Hosszú hetek castingjai, versenyei és felkészítőtábora után választották meg vasárnap este Magyarország legszebb lányát, aki Nagypál Krisztina lett.

Krisztina elmondta, hogy egy varázslatos álma vált valóra, most pedig maximális erővel készül a világversenyre. Arról is beszélt, hogy szerinte mi lehet az, ami miatt győzhetett.

Hogy Sarka Kata mit gondol a legújabb Miss Hungaryről, a videóból kiderül.

Krisztina Budapesten él a kedvesével. A sport mindig is fontos volt számára, tizenkét évig táncolt versenyszerűen akrobatikus rockyt és latintáncokat. Idén júniusban államvizsgázik a Metropolitan Egyetemen, emberi erőforrás szakon. A jelentkezésekor azt mondta, a verseny által szeretne új tapasztalatokat, kapcsolatokat szerezni. Úgy gondolja, a leendő királynőnek nemcsak külsőleg kell szépnek lennie, hanem legalább olyan fontosak a belső értékei is.
Magyarország Szépe 2019: Lakatos Lilla kapta a közönségdíjathttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-lakatos-lilla-kapta-a-kozonsegdijat.htmlA 2019-es Magyarország Szépe közönségdíjasának, Lakatos Lillának Rogán Cecília adta át a díjat. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Csonka Rebekáé a legszebb mosolyhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-csonka-rebekae-a-legszebb-mosoly.htmlA legszebb mosoly birtokosának, Csonka Rebekának Sarka Kata adta át a díjat a Magyarország Szépe versenyen. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Nagypál Krisztina lett hazánk legszebb lányahttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-nagypal-krisztina-lett-hazank-legszebb-lanya.htmlVéget ért a Magyarország Szépe 2019-es döntője. Az idei verseny győztese, hazánk legszebb lánya Nagypál Krisztina lett, a tavalyi győztes, Szarvas Andrea adta át neki a koronát. TrendOrigoMagyarország Szépe 2019: Sarka Kata és Rogán Cecília királynőként tündökölt a versenyenhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-sarka-kata-es-rogan-cecilia-kiralynoket-tundokolt-a-versenyen.htmlA Magyarország Szépe verseny döntőjének szakmai zsűrijében természetesen helyet foglalnak a Miss World Hungary licenctulajdonosai, Sarka Kata, illetve a Nakama & Partners ügyvezető igazgatója, Rogán-Gaál Cecília is. TrendOrigoMagyarország Szépe: két lánynak véget ért a verseny a bikinis tourbanhttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-2019-elsokent-bikiniben-muttak-meg-magukat-a-lanyok.htmlVasárnap este rendezik meg a Magyarország Szépe 2019-es versenyét, amelynek műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd „Freddie". A fináléban négy különböző öltözékben vonulnak végig a lányok: a jól ismert bikinis és kreatív kör mellett nemzeti öltözetben és estélyi ruhában is színpadra lépnek, az utóbbi két tour ruháit Merő Péter tervezte. Minden tour után két lánynak távoznia kell. TrendOrigoMagyarország Szépe: nemzeti viseletben is ragyogtak hazánk legszebb lányaihttp://www.life.hu/trend/20190623-magyarorszag-szepe-nemzeti-viseletben-is-ragyogtak-hazank-legszebb-lanyai.htmlA Magyarország Szépe verseny 3. körében nemzeti viseletben láthattuk a lányokat. Ekkor már csak 12-en álltak a színpadra, közülük pedig már csak tízen jutottak tovább, akik közül kikerül az idei Miss Hungary. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.