Az ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. 

Riona korábban is több képet is posztolt arról, ahogy nyilvánosan szoptatja a kisbabáját, de a legnagyobb port az kavarta, amelyen mindkét gyerekét – egyikük négy hónapos, a másik négyéves – szoptatja, egyiket a jobb, másikat a bal melléből. 

A kommentelők azzal támadták, hogy kisbabaként kezeli a négyéves gyermekét, sokan azt írták, hogy ez a viselkedés káros a kisfiúra nézve. Az édesanya videóban válaszolt a követőinek. 

"Komolyan, úgy érzem magam, mintha száz évet visszamentünk volna az időben. Vagyis tulajdonképpen nem, mert száz évvel ezelőtt teljesen természetes dolog volt, hogy a gyereket addig szoptatta egy anya, amíg volt teje, és a gyerek is igényelte" – mondta el többek között. Hozzátette, semmi különös nincs ebben, sőt teljesen természetes. Azon is viccelődött, hogy akár a diplomaosztójáig is szoptatná a gyereket, és ez amúgy is a magánügyük.