Lelepleződött a féltve őrzött titok: ők lehetnek Meghan Markle és Harry herceg kisfiának keresztszülei

Meghan Markle keresztszülő Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Archie Harrisont, Harry herceg és Meghan hercegné elsőszülött fiát július 6-án keresztelték meg. A királyi család legifjabb tagjának keresztszüleit sokáig homály fedte, most azonban lelepleződhetett a féltve őrzött titok. 

Meghan és Harry több alkalommal tudják kizárni a nyilvánosságot az életükből, mint Vilmos herceg és Katalin hercegné. Hivatalosan azt sem jelentették be még mindig, hogy végül kit választottak a kis Archie keresztszüleinek. Csak találgatásokat olvashattunk a témában, szóba került többek között Serena Williams is. A Harper's Bazaar most azonban kiszúrt egy érdekességet, ami miatt szinte biztosra vehető, hogy Lady Diana két lánytestvérét kérték fel keresztszülőknek.

A keresztelők után mindig készül egy családi fotó a palotában, amelyen rendszerint a legközelebbi hozzátartozók és a keresztszülők szerepelnek. Vilmos és Katalin egyik gyermeke keresztelőjekor készült képen sem láthattuk Diana két testvérét, ezúttal viszont ők álltak ott Harry és Meghan mögött. Ez már vajon elég bizonyíték?

Eljegyzési fotózás egy állatmenhelyen: amikor a házasság és az állatvédelem találkozikhttp://www.life.hu/csalad/20190629-eskuvoi-fotozas-egy-allatmenhelyen-amikor-a-hazassag-es-az-allatvedelem-talalkozik.htmlManapság nagyon népszerűek az eljegyzési fotók, ám csak kevés párnak jut eszébe, hogy ezekkel támogasson valamilyen módon egy jó ügyet. A következőkben az állatvédelem és a házasság ereje fog a szemed elé tárulni. CsaládOrigoSzabó Zsófi megmutatta jóképű öccsét – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190708-szabo-zsofi-megmutatta-jokepu-occset-foto.htmlSzabó Zsófi a közösségi oldalán tudatta a követőivel a jó hírt, hogy anyukája is egész héten vele lesz Nyíregyházán, ami a műsorvezető második otthona. Úgy tűnik, öccse is csatlakozott hozzájuk, amit a sztármami meg is osztott a követőivel. CsaládOrigoFürdőruhában mutatta meg babapocakját Cooky párja, Debórahttp://www.life.hu/csalad/20190708-cooky-parja-debora-furdoruhaban-mutatta-meg-babapocakjat.htmlTavaly év végén jelentette be Cooky és szerelme, Debóra, hogy második gyermeküket várják. A pici hamarosan érkezik, Debóra babapocakja pedig ehhez mérten szépen gömbölyödik. Család--II. Erzsébet királynő halála után más-más címeket kapnak a királyi család tagjaihttp://www.life.hu/csalad/20190708-ii-erzsebet-kiralyno-halala-utan-masmas-cimeket-kapnak-a-kiralyi-csalad-tagjai.htmlBár furcsának tűnhet azon spekulálni, hogy mi történik majd, ha II. Erzsébet brit királynő meghal, ám a királyi családban már pontos menetrendet alakítottak ki a tragikus esemény utánra. Azt is lehet tudni, hogyan változnak a címek a családon belül. Család--Négyéves gyerekét szoptatja az édesanya: kapott hideget-melegethttp://www.life.hu/csalad/20190706-negyeves-gyereket-szoptatja-az-edesanya-a-kommentelok-nekiestek.htmlAz ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. Család--Stohl András kisfia máris pályát választotthttp://www.life.hu/csalad/20190705-stohl-andras-kisfia-maris-palyat-valasztott.htmlHihetetlenül apa-fia fotót osztott meg a közösségi oldalán Stohl András. Úgy tűnik, a kisfia máris pályát választott. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.