Koholák Alexa 12 kilót fogyott - Fotó

Forrás: Instagram/Koholák Alexandra -
fotó fogyás Koholák Alexandra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koholák Alexa úgy döntött, változtatnia kell a megjelenésén, ezért fogott a külseje átalakításába.

Koholák Alexa ismét bomba formában van! A celeb 12 kilótól szabadult meg, csakis önmaga miatt. Férjének ugyanis a pluszkilókkal együtt is tetszett.

Koholák Alexa 12 kilót fogyott Forrás: Instagram/Koholák Alexandra

"Igazából az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Egy éve például 69 kiló voltam, és bár én úgy is jól elvoltam, sőt a férjem, Balázs sem mondott egyetlen rossz szót sem, mégis úgy éreztem, változtatnom kell. A cél az 55! Csak magam miatt, ugyanis már nincs semmilyen megfelelési kényszerem. Régen, a kamerák előtt fontos volt, hogy nézek ki, milyen a hajam, hogy áll rajtam a ruha, de ma kevésbé izgat. Balázs szépnek lát, és nekem csak ez számít" – mondta a Blikknek Alexa, aki most 57 kiló.

Napi 5 perc a kerek popsiért – így csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20190626-napi-5-perc-a-kerek-popsiert.htmlHa a kerek popsi az álmod, akkor ez a gyakorlatsor neked szól, ráadásul naponta csak 5 percet kell rászánnod. Nincs kibúvó, ennyi a leghúzósabb napokba is belefér. Ez Zsír!OrigoFélmeztelenül napozott a dús idomú modell, Ashley Grahamhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190712-felmeztelenul-napozott-a-dusidomu-modell-ashley-graham.htmlEgyértelmű, hogy Ashley Graham a kedvenc plus size modellünk. Nemcsak alakját és stílusát imádjuk, de testpozitív gondolkodását is. Az önelfogadás egyik mintaképe, aki nem jön zavarba attól, ha dús idomait vagy éppen narancsbőrös combjait kell megmutatni. Ez Zsír!--Tangában mutatta meg formás fenekét Kiss Virág fitneszvilágbajnokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190711-kiss-virag-fitneszvilagbajnok-tangaban-mutatta-meg-formas-feneket.htmlKiss Virág fitneszversenyző, IFBB Bikini PRO világbajnok elképesztően dögös képet posztolt Instagram-oldalára. Ő aztán tudja, hogy mi az a bikinibody! Ez Zsír!--Retus nélkül is büszkén vállalja a testét a háromgyermekes anyuka – fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190711-sherie-grant-haromgyermekes-anyuka-batran-vallalja-testet.htmlFiatalabb korában Sherie Grant is állandóan elégedetlen volt a külsejével. Bizonytalan volt önmagában és sokat kritizálta is magát. Ám minden megváltozott, amikor végre várandós lett, pedig a teste ekkor alakult át csak igazán. Ez Zsír!--Leküzdötte evészavarát, majd egy év alatt 6 ruhamérettel lett vékonyabbhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kelly-howland-lekuzdotte-mertektelen-eveszavarat-es-30-kilot-fogyott.htmlHabár manapság is az anorexia és a bulimia a legismertebb evészavar, az utóbbi időkben egy másik, szintén súlyos evészavar érintette a legtöbb embert, ez pedig a mértéktelen evészavar (angolul binge eating desorder). Ebben szenvedett Kelly Howland is, aki felvállalta a betegségét, egyúttal le is tudta küzdeni. Ez Zsír!OrigoKirály Linda egyelőre nem figyel a férfiak visszajelzéseire a fogyása utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190710-kiraly-linda-egyelore-nem-figyel-a-ferfiak-visszajelzeseire-fogyasa-utan.htmlHét évig küzdött a súlyával Király Linda. Az énekesnő egy műtétnek köszönhetően rengeteget fogyott az utóbbi időben. Elárulta, hogy még nem figyel a férfiak visszajelzéseire, egyelőre saját magára figyel. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.