Rákóczi Feri gyermekeivel nyaral: fotót is posztolt az utazásról

Fotó: Polyák Attila - Origo -
gyerekek család nyaralás Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri családjával együtt a mesés Spanyolországban nyaral.

Rákóczi Feri és családja nemrég még Görögországban nyaralt, most pedig kissé nyugatabbra vették az irányt, ezúttal Spanyolországban ejtőznek. A népszerű rádiós a közösségi oldalára egy családi fotót is posztolt, amelyen épp a tengerben csobbannak a gyerekekkel.

A csemeték nagyot nőttek, Soma és Panna láthatóan nagyon élvezik a pancsolást.

Solti Ádám és felesége, Berni belevágnak a lombikprogrambahttp://www.life.hu/csalad/20190705-solti-adam-es-felesege-berni-belevag-a-lombikprogramba.htmlSolti Ádám és felesége, Berni elárulták, természetes úton nem, csak lombikprogrammal születhet gyermekük. CsaládOrigoJason Lee esküvői fotós elképesztően vicces fotókat készít gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20190716-jason-lee-eskuvoi-fotos-elkepesztoen-vicces-fotokat-keszit-gyermekeirol.htmlEsküvői fotós Jason Lee, ám legszívesebben a gyerekeiről készít képeket. A végeredmény pedig elképesztően humoros. CsaládOrigoA világ 5 legdrágább háziállata, amiket biztosan sosem fogsz megvenni a gyereknekhttp://www.life.hu/csalad/20190704-a-vilag-ot-legdragabb-haziallata-amiket-biztosan-sosem-fogsz-megvenni-a-gyereknek.htmlA „drága" mindenkinél más összegnél kezdődik. A most bemutatott, túlnyomó többségben egzotikus állatok árát azonban az emberek 90 százaléka igencsak megérezné. Mindegyik tartása körülményes, egyeseké pedig engedélyköteles, sőt vannak köztük igen veszélyesek is – és itt nem a mérges kígyókra gondolunk. CsaládOrigoAz Instagramon is köszönti 13 éves lányát Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20190716-az-instagramon-is-koszonti-13-eves-lanyat-pankat-liptai-claudia.htmlLiptai Claudia és Gesztesi Károly lánya ma töltötte be a 13. életévét.CsaládOrigoOrosz Barbi megmutatta nagymamáját: nagyon hasonlítanak egymásra – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190716-orosz-barbi-megmutatta-nagymamajat-nagyon-hasonlitanak-egymasra-foto.htmlOrosz Barbara nagymamájával szelfizett: mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra. CsaládOrigoEnyhül a viszály: Angelina Jolie hatalmas gesztust tett Brad Pitt feléhttp://www.life.hu/csalad/20190715-enyhul-a-viszaly-angelina-jolie-hatalmas-gesztust-tett-brad-pitt-fele.htmlSzinte nem is tudott megmaradni egy helyiségben a válás kezdete óta Brad Pitt és Angelina Jolie. Ám a színésznő most hatalmas gesztust tett volt párja felé. Úgy tűnik, nyugodni látszanak a kedélyek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.