Bővült Berki Krisztiánék családja, íme az új jövevény

kutya Berki Natasa Zselyke család Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy hírt közölt közösségi oldalán Berki Krisztián. Újabb taggal bővítették a családot.

Közösségi oldalán osztotta meg a hírt Berki Krisztián, miszerint családjuk bővül. Kutyusuk, Jack mellé most hoztak még egy kis állatot, Milkát. Már több fotót is megosztottak róla. Az egyiken Berki és Hódi Pamela lánya, Natika tartja kezében a kis ebet.

Az apuka idézte is lányát: „Apa, most ő a testvérem?” A poszt szövegéből az is megtudható, hogy a kis Milka még csak 9 hetes. Biztosan sok örömöt okoz majd nekik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Berki Milka #berkimilka @thuglifekennel

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Berki Milka @thuglifekennel

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Hódi Pamela és párja, Tóth Bence már családot terveznekhttp://www.life.hu/csalad/20190718-hodi-pamela-es-parja-toth-bence-mar-csaladot-terveznek.htmlAz Ázsia Expressz forgatása után összeköltözött Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista. A modell-üzletasszony most azt is elárulta, hogy mikorra tervezik a család bővítését. CsaládOrigoTóth Vera elárulta, mikor érkezhet életükbe egy kisbabahttp://www.life.hu/csalad/20190718-toth-vera-elarulta-mikor-erkezhet-eletukbe-egy-kisbaba.htmlHarmonikus és kiegyensúlyozott a párkapcsolata Tóth Verának. Az énekesnő és párja, Zoli egyensúlyba hozták a vidéki és a városi életet, most pedig azt is elárulta, hogy mikor érkezhet egy kisbaba az életükbe. CsaládOrigoForró nyári nap kisgyermekkel, avagy így lesz biztonságos a strandoláshttp://www.life.hu/csalad/20190707-forro-nyari-nap-kisgyermekkel-csecsemovel-avagy-igy-lesz-biztonsagos-a-strandolas.htmlLassan, de biztosan ismét visszatér az igazi nyári meleg, ami a kisgyermekes családok életében komoly kihívást jelent. A bölcsődei, óvodai szünetben a négy fal között lenni bizony nem egy leányálom. A kicsik mozgásigénye nem csökken, de sajnos nem minden könnyedén megközelíthető játszótéren vannak árnyékolásra alkalmas fák vagy ponyvák, ami épp így jellemezheti a kertes házak javarészét is. A család minden tagja vágyna a forróságot enyhítő víz közelségére, de ezt csak ideig-óráig tudja kiváltani a langyos vizes fürdőkádazás. A strand lenne az egyedüli megoldás, de kisgyerekkel ez nem is olyan egyszerű, mint hinnéd. CsaládOrigoNeked van testvéred? – az M2 Gyerekcsatorna történetíró pályázatahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190718-neked-van-testvered-palyazat.htmlAz M2 Gyerekcsatorna 7-14 éves gyerekek fogalmazásait várja, amelyben saját történeteiket mesélik el. HirdetésRossz embriót ültettek be egy amerikai nő méhébe: más gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20190717-rossz-embriot-ultettek-be-egy-amerikai-no-mehebe-mas-gyermeket-varja.htmlSzörnyű dolog történt egy nővel Amerikában: véletlenül rossz embriót ültettek a méhébe a lombikprogram során. Család--Egy kiskutyával bővült Vasvári Vivenék családja – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190717-egy-kiskutyaval-bovult-vasvari-vivenek-csaladja-foto.htmlNagy az öröm Vasvári Viviéknél: egy cuki kiskutyával bővült a családjuk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.