gyermekvállalás család szeretet gyermek Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmonikus és kiegyensúlyozott a párkapcsolata Tóth Verának. Az énekesnő és párja, Zoli egyensúlyba hozták a vidéki és a városi életet, most pedig azt is elárulta, hogy mikor érkezhet egy kisbaba az életükbe. 

„Zolival érdekes, izgalmas, mégis annyira hétköznapi a kapcsolatunk, mint bárki másnak. Néha olyanok vagyunk, mint egy igazi vidéki család, akik a falusi életet élik, kolbászt, szalonnát bicskáznak a kert végében, szedik a cseresznyét, kenyeret sütnek a kemencében, kapálnak, átmennek megnézni a szomszéd gazdaságát” – mesélte a Story magazinnak Tóth Vera.

Az énekesnő és párja nem töltik minden percüket vidéken. Amikor Budapesten vannak, gyakran elmennek például egy-egy jó étterembe. „Vasárnaptól szerdáig a kedvesemnél vagyok, a hét többi napján pedig Budapesten” – folytatta Tóth Vera, aki továbbra is a városban intézi az ügyeit.

„Ha lesz gyerekünk, akkor is így lesz, jön velünk mindenhova, beleszokik majd az életvitelünkbe. Várom az anyaságot, már csak a Jóistenen múlik, mikor leszek édesanya. Az biztos, jó helyre érkezik a baba. Gabival épp azon nevettünk a minap, milyen lenne, ha egyszerre szülnénk. De így is jó, hiszen tudunk segíteni egymásnak. Amikor szüksége lesz rám, mellette leszek, vigyázok a gyerekére, ő pedig majd megosztja a tapasztalatait velem” – árulta el az énekesnő.

Forró nyári nap kisgyermekkel, avagy így lesz biztonságos a strandoláshttp://www.life.hu/csalad/20190707-forro-nyari-nap-kisgyermekkel-csecsemovel-avagy-igy-lesz-biztonsagos-a-strandolas.htmlLassan, de biztosan ismét visszatér az igazi nyári meleg, ami a kisgyermekes családok életében komoly kihívást jelent. A bölcsődei, óvodai szünetben a négy fal között lenni bizony nem egy leányálom. A kicsik mozgásigénye nem csökken, de sajnos nem minden könnyedén megközelíthető játszótéren vannak árnyékolásra alkalmas fák vagy ponyvák, ami épp így jellemezheti a kertes házak javarészét is. A család minden tagja vágyna a forróságot enyhítő víz közelségére, de ezt csak ideig-óráig tudja kiváltani a langyos vizes fürdőkádazás. A strand lenne az egyedüli megoldás, de kisgyerekkel ez nem is olyan egyszerű, mint hinnéd. CsaládOrigoNeked van testvéred? – az M2 Gyerekcsatorna történetíró pályázatahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190718-neked-van-testvered-palyazat.htmlAz M2 Gyerekcsatorna 7-14 éves gyerekek fogalmazásait várja, amelyben saját történeteiket mesélik el. HirdetésRossz embriót ültettek be egy amerikai nő méhébe: más gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20190717-rossz-embriot-ultettek-be-egy-amerikai-no-mehebe-mas-gyermeket-varja.htmlSzörnyű dolog történt egy nővel Amerikában: véletlenül rossz embriót ültettek a méhébe a lombikprogram során. Család--Egy kiskutyával bővült Vasvári Vivenék családja – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190717-egy-kiskutyaval-bovult-vasvari-vivenek-csaladja-foto.htmlNagy az öröm Vasvári Viviéknél: egy cuki kiskutyával bővült a családjuk. CsaládOrigoRákóczi Feri gyermekeivel nyaral: fotót is posztolt az utazásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190717-rakoczi-feri-gyermekeivel-nyaral-fotot-is-posztolt-az-utazasrol.htmlRákóczi Feri családjával együtt a mesés Spanyolországban nyaral. Család--Jason Lee esküvői fotós elképesztően vicces fotókat készít gyermekeirőlhttp://www.life.hu/csalad/20190716-jason-lee-eskuvoi-fotos-elkepesztoen-vicces-fotokat-keszit-gyermekeirol.htmlEsküvői fotós Jason Lee, ám legszívesebben a gyerekeiről készít képeket. A végeredmény pedig elképesztően humoros. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.