Harmonikus és kiegyensúlyozott a párkapcsolata Tóth Verának. Az énekesnő és párja, Zoli egyensúlyba hozták a vidéki és a városi életet, most pedig azt is elárulta, hogy mikor érkezhet egy kisbaba az életükbe. 

„Zolival érdekes, izgalmas, mégis annyira hétköznapi a kapcsolatunk, mint bárki másnak. Néha olyanok vagyunk, mint egy igazi vidéki család, akik a falusi életet élik, kolbászt, szalonnát bicskáznak a kert végében, szedik a cseresznyét, kenyeret sütnek a kemencében, kapálnak, átmennek megnézni a szomszéd gazdaságát” – mesélte a Story magazinnak Tóth Vera. 

Az énekesnő és párja nem töltik minden percüket vidéken. Amikor Budapesten vannak, gyakran elmennek például egy-egy jó étterembe. „Vasárnaptól szerdáig a kedvesemnél vagyok, a hét többi napján pedig Budapesten” – folytatta Tóth Vera, aki továbbra is a városban intézi az ügyeit. 

„Ha lesz gyerekünk, akkor is így lesz, jön velünk mindenhova, beleszokik majd az életvitelünkbe. Várom az anyaságot, már csak a Jóistenen múlik, mikor leszek édesanya. Az biztos, jó helyre érkezik a baba. Gabival épp azon nevettünk a minap, milyen lenne, ha egyszerre szülnénk. De így is jó, hiszen tudunk segíteni egymásnak. Amikor szüksége lesz rám, mellette leszek, vigyázok a gyerekére, ő pedig majd megosztja a tapasztalatait velem” – árulta el az énekesnő.