Ezzel tölti most az idejét a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágota

Jóban Rosszban utazás Siménfalvy Ágota nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Siménfalvy Ágota bár sok színházi felkérésnek tesz eleget a nyár folyamán is, a családi pihenésre is időt szakít. Kisfia álmát még a nyáron valóra váltja.

Nem sok ideje jut a pihenésre a nyár folyamán Siménfalvy Ágotának, akit számos musical- és operettdarabban láthatnak a nézők. A színésznő a számtalan elfoglaltság mellett is igyekszik beiktatni egy kis pihenést.

Kisfia álmát váltja valóra idén nyáron Siménfalvy Ágota Forrás: RTL Klub


„A Balatont sosem hagyjuk ki, nagyon szeretünk ott lenni. Engem is rendkívül feltölt, pláne, hogy a kisfiam most kezdett el úszni. Nagyon élvezzük mindannyian a balatoni nyaralásokat" – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban a színésznő, akinek kisfia mellett mindig aktív a pihenés. „Igyekszem majd úgy beosztani a szabadságom, hogy jusson idő az aktív kikapcsolódásra és a wellnessre is. Utóbbi nagy kedvencem, rendszeresen igénybe veszek masszázst az ilyen helyeken, amire nagy szükségem van, hiszen a próbafolyamatok, zenés-táncos darabok miatt a testben jelentkezik minden feszültség. Meglátjuk, hogy a párom és a kisfiam mennyire lesznek majd nyitottak erre a kikapcsolódásra" – árulta el a színésznő, aki gyermeke álmát is valóra váltja a nyáron. „A kalandparkok, strandok mellett idén nyáron beiktatunk egy cseppkőbarlang-látogatást is. A kisfiamnak ez az álma, a nyári hőségben ez kiválóan alkalmas egy kis hűsölésre, így ezt sem hagyjuk ki” – magyarázta a színésznő.

Külföldre és belföldre is többet utaztak a magyarok tavalyhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190720-kulfoldre-es-belfoldre-is-tobbet-utaztak-a-magyarok-tavaly-2018.htmlA korábbi évekhez hasonlóan tovább nőtt a magyarok bel- és külföldi utazásainak száma és a külföldről hazánkba irányuló forgalom is emelkedett tavaly – derült ki a Központi Statisztikai Hivatal elemzéséből. UtazásOrigo130 utas várakozott 33 órán keresztül a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190718-130-utas-varakozott-33-oran-keresztul-a-a-budapesti-liszt-ferenc-repuloteren.htmlÉtlen-szomjan várakozott 130 utas 33 órán keresztül a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren. A gyerekek a földön aludtak, az utasok nem tudják, hogy kapnak-e valamilyen kártérítést. Utazás--Iszak Eszti legújabb fotója olyan, akár egy képeslaphttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-iszak-eszti-legujabb-fotoja-olyan-akar-egy-kepeslap.htmlIszak Eszti Cipruson nyaral éppen, ahonnan egy csodás fotót posztolt, természetesen magáról.Utazás--Czippán Anették horrornyaralása folytatódott: a műsorvezető kikészülthttp://www.life.hu/lifeutazas/20190717-czippan-anettek-horrornyaralasa-folytatodott-a-musorvezeto-kikeszult.htmlCzippán Anették nyaralása nem úgy indult, ahogy eltervezték, és a rémálom folytatódott. UtazásOrigoTop 5 látnivaló Olaszországbanhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190711-top-5-latnivalo-olaszorszagban-firenze-colosseum-comoi-to-pompei-velence.htmlTalán nincs is olyan ember, akinek Olaszország ne szerepelne a bakancslistáján. Nem véletlenül: minden évszakban csodákat rejt magában, vannak hóval borított hegyei, csodálatos tóvidéke, mediterrán tengerpartjai, a művészetek szerelmeseinek és a történelem rajongóinak igazi kulturális Kánaán. Ha még nem voltál Itáliában, és még nincs úti célod a nyaraláshoz, biztosan nem fogsz csalódni, ha egy olaszországi pihenést választasz. UtazásOrigoKiszel Tünde rózsaszín gumiflamingóval és hatalmas mellekkel pózolt – fotóhttp://www.life.hu/lifeutazas/20190716-kiszel-tunde-rozsaszin-gumiflamingoval-es-hatalmas-mellekkel-pozolt-foto.htmlKiszel Tünde és családja Ibizán töltött 6 napot. Bár a celeb már itthon van, egy igen szexire sikerült képet töltött fel közösségi oldalára – elkapta a nosztalgia. UtazásOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.