Megveszik az edzésbérletet: aztán le se járják az alkalmakat a férfiak

Forrás: Instagram -
fitnesz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Cambridge-i Egyetem tanulmánya szerint sokan csak megveszik a fitneszbérletet, de aztán veszni hagyják az alkalmakat. A felmérés szerint ez egyébként inkább a férfiakra jellemző: közülük 80 százalék hanyagolja a rendszeres edzést érvényes bérlettel, a nők között ez 70 százalék.

A tanulmány szerint a legtöbben januárban, az újévi fogadalmak részeként veszik meg a bérletüket, a második legaktívabb időszak pedig a szeptember. Eleinte még minden a terv szerint halad, később azonban a kedv csökken, és a végén ott maradnak a bérletek kihasználatlanul – idézi a nuus.hu.

Az edzés fontosságát pedig nem lehetne eléggé hangsúlyozni. Nem elég, hogy a testünket is karbantartjuk vele, a rendszeres mozgásnak számos pozitív mentális előnye is van.

Forrás: Instagram

Szakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoCseke Katinka úgy érzi, a fogyással közelebb került az álomszerepeihezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190718-cseke-katinka-ugy-erzi-a-fogyassal-kozelebb-kerult-az-alomszerepeihez.htmlAhogy megírtuk, több mint 20 kilótól szabadult meg az utóbbi időben Cseke Katinka. A színésznő nemrégiben kilépett a Jóban Rosszban sorozatból is, elmondta, tanítással foglalkozna, és szívesen bújna új karakterek bőrébe is. „Egy történelmi vagy kosztümös nagyjátékfilmben nem cselédet vagy konyhásnőt szeretnék alakítani, ahhoz pedig a megjelenés is szükséges. Úgy érzem, végre közelebb kerültem az álmaimhoz” – nyilatkozta. Ez Zsír!OrigoBalaton-átúszás - Túl vannak az úszók az egymillió kilométerenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190630-balatonatuszas-tul-vannak-az-uszok-az-egymillio-kilometeren.htmlIdén 37. alkalommal rendezték meg a Lidl Balaton-átúszást, amelyen ezúttal 9724-en vettek részt. Mindez azt jelenti, hogy az esemény történetében az úszók összesen immár több mint egymillió kilométert tettek meg. Ez Zsír!--Ezért rejtegeti a lábfejét Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190525-ezert-rejtegeti-a-labfejet-mihalik-eniko-modell.htmlA világhírű magyar modellnek, Mihalik Enikőnek tökéletes az alakja, és igézően szépek a vonásai. Mégis akad olyan testrésze, amellyel nem annyira elégedett. Ez Zsír!OrigoNem segít a fogyásban a citromos vízhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190419-nem-segit-a-fogyasban-a-citromos-viz-tevhit-dieta.htmlRégóta tartja magát a köztudatban az a tévhit, hogy a reggeli előtt megivott citromos víz gyorsítja a fogyást, és segíti az anyagcserét, de ez nem igaz. Ez Zsír!OrigoFekvőtámaszaid elárulják, milyen egészségi állapotban vagyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190317-fekvotamaszaid-elaruljak-milyen-egeszsegi-allapotban-vagy.htmlNemrég a Harvard Egyetem munkatársai készítettek egy kutatást, amelynek eredményei a JAMA Network Open folyóiratban jelentek meg. A vizsgálat szerint abból, hogy hány fekvőtámaszt tudsz lenyomni, sok minden kiderülhet a szív- és érrendszered állapotáról. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.