Keresztes Ildikót elhalmozzák bókokkal, amióta felszedett néhány kilót

napozás fogyás Keresztes Ildikó hízás fürdőruha tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc kilót szedett fel az utóbbi hónapokban Keresztes Ildikó. Az énekesnő azt mondja, kezdi tudomásul venni, hogy jól áll neki a hízás, rengeteg bókot kap. Azt is elárulta, hogy ha külföldre megy, napozás közben nagyon kevés ruhadarabot visel. 

"Egy nő sosem elégedett az alakjával, de valóban elszaporodtak a bókok mostanában, úgyhogy be kell lassan látnom, előnyömre híztam" – mesélte a Borsnak Keresztes Ildikó, aki az utóbbi hónapokban 8 kilót szedett fel, ez pedig nagyon jól áll neki. Legutóbbi fürdőruhás fotójához is sorra érkeznek a dicsérő kommentek.

Az énekesnő nem szereti takargatni testét, külföldön például szinte semmit sem visel, amikor napozik. "Külföldön a tengerparton csak egy szál tangában vagyok hajlandó ücsörögni, ugyanis utálom, ha nem egységes barnára sülök, és fehér csíkok virítanak rajtam. Sőt volt rá precedens, hogy nudista részen voltam, persze ezt is szigorúan csak külföldön, ahol nem ismer senki" – árulta el Keresztes Ildikó.

Külföldön nemcsak a strandolás megy szabadabban, de a férfiak bókjait és közeledését is könnyebben fogadja. Mint mondta: sokszor nem tudja, hogy mi szól az embernek és mi a művésznek, de ahol nem ismerik, ott könnyebben fogadja az udvarlást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.