Catherine Zeta-Jones Sarah Michelle Gellar színésznő Claudia Schiffer házasság feleség férj Cate Blanchett Meryl Streep Jamie Lee Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszú, boldog és kiegyensúlyozott házasságnak ára van. Rengeteg energia, odafigyelés és újbóli egymásra találások sorozata az, ami valóban tartóssá tudja tenni két ember elköteleződését. Erre mutatnak kiváló példát ismert színésznők és természetesen férjeik, akik nem mind szakmabeliek.

Claudia Schiffer – 17 éve házas

Az egykori topmodellre 2002-ben talált rá az igaz szerelem méghozzá Matthew Vaughn filmrendező és forgatókönyvíró személyében. Mindössze 16 hónapja ismerték egymást, amikor összeházasodtak. Angliában élnek három gyermekükkel.

Claudia Schiffer és Matthew Vaughn Forrás: Getty Images/2005 Getty Images/Dave Hogan

Sarah Michelle Gellar – 17 éve házas

Az amerikai színésznő 2000-ben kezdett randevúzni koll.gájával, Freddie Prinze Jr. „szívtipróval”, akivel két évvel később házasságot is kötött. Kapcsolatuk – sztárpároktól nem megszokottan – szilárd és botrányoktól mentes. Két gyermekük született.

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr. Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Claire Greenway

Catherine Zeta-Jones – 19 éve házas

A walesi színésznő 2000-ben ment hozzá a nála 25 évvel idősebb Michael Douglas színész-producerhez. Bár pár évvel ezelőtt – a férj rákjának diagnózisát és a feleség depresszióját követően – felmerült a válás lehetősége is, a pár mégis együtt maradt, és jelenleg boldogabbnak tűnnek, mint valaha. Két gyermekük született.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones Forrás: Getty Images for SiriusXM/2019 Kevin Mazur

Cate Blanchett – 22 éve házas

Az ausztrál színésznő és színházi rendező 1996-ban találkozott Andrew Upton forgatókönyvíróval, egy évvel később pedig a férfi oltár elé is vezette. Azóta is teljes egyetértésben élnek együtt, mivel állításuk szerint nincsenek titkaik egymás előtt. Három fiuk született, később pedig örökbe fogadtak egy lányt.

Andrew Upton és Cate Blanchett Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang

Lapozz és nézd meg, kik azok, akik már több mint 30 éve élnek boldog házasságban!

Kyra Sedgwick – 31 éve házas

A színésznő, producer és rendező egy forgatáson ismerkedett meg Kevin Baconnel, akivel egy évvel később össze is házasodott. Harmonikus kapcsolatuk azóta is töretlenül tart. A párnak két gyermeke született.

Kyra Sedgwick és Kevin Bacon Forrás: WireImage/2019 WireImage/Theo Wargo

Jamie Lee Curtis – 35 éve házas

A magyar felmenőkkel rendelkező színésznő „szúrta ki” magának Christopher Guest brit–amerikai forgatókönyvíró, zenész, rendező, színészt, akivel 5 hónap ismeretség után kötött házasságot. Két örökbefogadott gyermekük van.

Jamie Lee Curtis és Christopher Guest Forrás: Getty Images for Tribeca Film Fe/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Meryl Streep – 41 éve házas

A méltán elismert színésznő első férjét rákban vesztette el, de bátyja nem sokkal ezután bemutatta Don Gummer szobrásznak, akiben Streep élete párjára lelt. Özvegyi és újbóli feleség titulusa között mindössze fél év telt el. A pár kiegyensúlyozott kapcsolata azóta is tart. Négy gyermekük született.

Meryl Streep és Don Gummer Forrás: WireImage/2012 Jim Spellman
Hollywoodi sztárok, akik 40 felett vállalták első gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20190629-hollywoodi-sztarok-akik-40-felett-szultek-meg-elso-gyermekuket.htmlManapság nem ritka, ha egy nő 40 éves kora felett szüli meg első gyermekét. Ebbe a jelenségbe a párválasztás és a karrierépítés éppúgy közrejátszhat, mint az orvostudományba vetett bizalom. Nem kell tehát attól tartani, ha 35 évesen még nem találtuk meg az igazit, hiszen a biológiai óránk ketyegése messze nem olyan hangos, mint a korábbi generációké. Erre nyújtanak kiváló példát a hollywoodi hírességek is. CsaládOrigoMagyar sztárok gyermekeinek szokatlan nevei és érdekes jelentésükhttp://www.life.hu/csalad/20190401-magyar-sztarok-gyermekeinek-szokatlan-nevei-es-erdekes-jelentesuk.htmlSokan, főként az ismert emberek szeretik gyermekeiket furcsa, egyedi nevekkel megajándékozni, ezzel is éreztetve, hogy ők nem csupán szüleik életében különlegesek. A névválasztás nehézségeiről és felelősségéről korábban már írtunk, most nézzük meg pár magyar celeb/sztárpár döntését és a mögöttük lévő okokat. CsaládOrigoBeyonce és Clooney is klubtagok lettek! - Sztárok, akik ikreket nevelnekhttp://www.life.hu/csalad/20170623-beyonce-es-clooney-is-klubtagok-lettek-sztarok-akik-ikreket-nevelnek.htmlIdén két híresség is ikrekkel örvendeztette meg a kíváncsi közönséget. Az első pár George Clooney és Amal volt, a második pedig Beyonce és Jay-Z. Ezzel pedig egy csapásra egy exkluzív társaság tagjaivá váltak; az ikres szülőkévé. Sorra vesszük a leghíresebb hollywoodi sztárgyerekeket, akik sosem ismerhették meg az egykék világát. Család--Sztárok híres idézetei az anyaságról – Köszöntsd magad anyák napján!http://www.life.hu/csalad/20180503-sztarok-hires-idezetei-az-anyasagrol-anyak-napja.htmlElérkezett május első vasárnapja, az anyák mind kicsit boldogabban ébredtek. Előkerülnek a kis rajzok, virágcsokrok, bonbonok, az ágyba kapott reggelik, ez a nap, ma csak az édesanyákról szól. Ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 idézetet, melyben híres emberek, híres anyák vallanak arról, hogy számukra mit jelent az anyaság, mit jelent anyává válni. Család--Sztárok gyermekei, akik megjárták a börtönt http://www.life.hu/csalad/20190204-sztarok-gyerekei-akik-megjartak-a-bortont.htmlNincs az a hírnév, díj és elismerés, amely ellensúlyozná, ha gyermekünk végzetes hibát vét. A következőkben olyan sztárok fiairól lesz szó, akik nem apró szabálysértések miatt álltak bíróság elé: emberölés, drogterjesztés is van a számlájukon. CsaládOrigoEgy titok válást, ugyanakkor szorosabb összetartást is kiválthat a házasságon belülhttp://www.life.hu/csalad/20190701-egy-titok-valast-ugyanakkor-szorosabb-osszetartast-is-kivalthat-a-hazassagon-belul.htmlA házasság egyik alapját az egymással szembeni őszinteség adja: vállaljátok, ha hibáztok, kimondjátok, ha rossz irányba halad a kapcsolat. Ám az őszinteség azonban sokkal szerteágazóbb. Ami az örök dilemmát adja, kell-e valóban mindent tudnunk a másik múltjából? CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.