Kockás hasával hódít az Instagramon Tess Papaioannou kétgyermekes édesanya, aki elárulta, hogyan sikerült megszabadulni a felszedett kilóktól. 

Tess Papaioannou Melbourne-ben élő édesanya több mint 5 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon. Rajongóit igyekszik arra motiválni, hogy mozgással szabaduljanak meg szülés utáni súlyfeleslegüktől. Ösztönzésképp gyakran megmutatja kockás hasát.

A Daily Star cikke szerint az édesanya eleinte nehezen birkózott meg a terhesség alatt rárakódott pluszkilókkal. Nem érezte jól magát a bőrében, így olyan edzésformát keresett, amit két lánya ellátása mellett is könnyedén elvégezhet. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Your fitness is 100% mental, your body won’t go where your mind doesn’t push it #fit #fitmum

(@tes.p) által megosztott bejegyzés,

Így talált rá a 28 by Sam Wood nevű programra. Ehhez alig kell valamilyen eszköz, és otthon is elvégezhető saját testsúllyal. Annyi a lényeg, hogy napi 28 perc intenzív mozgást végezzen a fogyni vágyó. Tess ezt igencsak komolyan vette, mint mondja: mindennap szakít időt arra, hogy meglegyen a 28 perc edzés. Megesik, hogy nem egyszerre, de mindig megcsinálja. Így ma már tökéletes alakkal büszkélkedhet.