Harry herceg és Meghan Markle be akart költözni a Windsori kastélyba, de a királynő közbelépett

Forrás: Chris Jackson/Invictus Games Foundation via Getty Images/2019 Handout/Handout -
II. Erzsébet brit királynő otthon Meghan Markle Windsori kastély Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár úgy tűnik, hogy a Frogmore Cottage ideális hely Harry herceg, Meghan hercegné és gyermekük, Archie Harrison számára, elsőként nem ezt szerették volna otthonuknak. Amikor a hercegi pár úgy döntött ,elköltöznek a Kensington-palotából, a legkézenfekvőbb választásnak a Windsori kastélyt érezték – írja a cafemom.

Természetesen megkérdezték erről II. Erzsébet királynőt is, aki nemet mondott, hiszen férjével, Fülöp herceggel sok hétvégét tölt a Windsori kastélyban. Vélhetően nem akart osztozni az ő kis nyugalomszigetén senkivel.

Betörtek a Buckingham-palotába, miközben II. Erzsébet királynő aludthttp://www.life.hu/otthon/20190711-betortek-a-buckhingam-palotaba-mig-ii-erzsebet-kiralyno-aludt.htmlTegnap hajnalban egy 22 éves fiatal férfi tört be a Buckingham-palotába, a rendőrök viszont szerencsére még idejében elkapták, így nem jutott II. Erzsébet királynő közelébe. Otthon--Havi 8 millióért II. Erzsébet királynő szomszédja lehetszhttp://www.life.hu/otthon/20190122-havi-8-millioert-ii-erzsebet-kiralyno-szomszedja-lehetsz.htmlSzívesen laknál egy csodás, panorámás luxusingatlanban II. Erzsébet szomszédságában? Potom 8 millió forintért most meg is teheted. OtthonOrigoEladó Meghan Markle korábbi otthona - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20190807-elado-meghan-markle-korabbi-otthona.htmlBárki megvásárolhatja azt a Los Angeles-i házat, amelyben Meghan Markle az exférjével élt. Otthon--Amerikában vásárolhat új otthont Harry herceg és Meghan hercegnéhttp://www.life.hu/otthon/20190729-amerikaban-vasarolhat-uj-otthont-harry-herceg-es-meghan-hercegne.htmlA közeljövőben több időt tölthet Amerikában Harry herceg és Meghan hercegné – állítja a királyi család szakértője. Szerinte a pár hamarosan egy saját otthont is vásárolhat magának a tengerentúlon. Otthon--Fesd át otthonod falait Meghan Markle kedvenc árnyalatairahttp://www.life.hu/otthon/20180614-fesd-at-otthonod-falait-meghan-markl-sussexi-hercegne-kedvenc-arnyalataira.htmlA brit festékgyártó, a Valspar megalkotta a sussexi hercegné-színpalettát. A benne található árnyalatokat Meghan Markle ruhatára inspirálta, és azok a színek köszönnek vissza benne, melyeket Harry herceg jegyeseként kezdett el hordani. Mi pedig bemutatjuk, hogy ezeket miként tudod otthonodban alkalmazni. OtthonOrigoExtrém otthonok – Lakássá alakított helikopter Skóciábanhttp://www.life.hu/otthon/20190826-extrem-otthonok-lakassa-alakitott-helikopter-skociaban.htmlA különleges otthonok manapság igen népszerűek, legyenek akár buborék alakúak, akár szobányi méretűek, a most következő egészen biztosan az extrémitás csúcsát jelenti. Az otthonná alakított helikopter meglepően kényelmes életteret biztosít. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.