Böde Dániel labdarúgó elhagyta a feleségét és három gyerekét. Egy nála jóval fiatalabb kézilabdázóba szeretett bele. Megszólalt az elhagyott feleség.

Könnyeivel küszködve mesélte a Blikknek Böde Dani felesége, hogy derült égből villámcsapásként érte a hír, hogy a férje elhagyja őt egy fiatal kézilabdás lányért. 

Paksi FC, Böde DánielForrás: Paksi FC

"Valóban nem élünk együtt Danival. Megromlott a házasságunk, mert egy ideje már viszonyt folytat a kézilabdás lánnyal, akivel összemelegedtek. Madocsai otthonunkban is gyakran kettesben vannak, mi ugyanis elköltöztünk a gyerekekkel édesanyámékhoz. Derült égből villámcsapásként ért ez az egész, hiszen a tavasszal született meg a kislányunk, azt hittem, minden rendben van. Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. Pár hét múlva azonban jött ez a borzalom... Nekem a gyermekeim a legfontosabbak, a felügyeletükről még nem egyeztünk meg. A válási procedúrát sem indítottuk el, de az is megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak" - mesélte a szomorú feleség.

Válságban Böde Dániel házassága: elköltözött új szerelméhez
A Ripost információi szerint Böde Dániel házassága megromlott, a focista már össze is költözött új szerelmével, aki állítólag a Fradi egyik kézilabdázója.