Rengeteget fogyott Mariah Carey: bikiniben mutatta meg magát - fotó

fotó fogyás gyomorgyűrű Mariah Carey bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott az utóbbi időben Mariah Carey, aki bevallotta, hogy gyomorgyűrű segítségével nyerte vissza karcsú alakját.

Akár huszonéves korában úgy fest ma a popdíva, Mariah Carey. Az énekesnő bevallotta, hogy Tóth Verához és Király Lindához hasonlóan ő is gyomorszűkés következtében tudott lefogyni.

A csodás hangú világsztár ismét bátran mutatja meg magát bikiniben is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

From the summer to the fall, we migrate #bye

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Szexuális életéről beszélt Mariah Carey: megdöbbentő nyilatkozat

A Cosmopolitan magazin készített interjút Mariah Carey-vel: az énekesnő munkáról, dalokról, de a magánéletéről is beszélt, amivel mindenkit megdöbbentett.
Újabb fotók Berki Krisztiánék esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ujabb-fotok-berki-krisztianek-eskuvojerol.htmlBerki Mazsi újabb fotókat osztott meg Maldív-szigeteki esküvőjéről Berki Krisztiánnal.TV + SztárokOrigoA kamerák előtt keresi a szerelmet Szarvas Andihttp://www.life.hu/sztarok/20190905-a-kamerak-elott-keresi-a-szerelmet-szarvas-andi.htmlSzarvas Andinak elege lett a szingliségből és most a kamerák előtt keresi a szerelmet. TV + Sztárok--L.L. Junior kisfiát hófehér hintó viszi majd a sírhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-ll-junior-kisfiat-hofeher-hinto-viszi-majd-a-sirhoz.htmlL.L. Junior kisfiának temetése nyilvános lesz, a gyermek testét hófehér hintó viszi majd a sírhoz. TV + Sztárok--Megszólalt Jolly barátnője:" Nem szakítottunk!"http://www.life.hu/sztarok/20190905-megszolalt-jolly-baratnoje-nem-szakitottunk.htmlNéhány hónapnyi különélés után a közelmúltban ismét egymásra talált Jolly és Suzy. Bár az énekes a külön töltött időszakban egy másik nővel volt, állítása szerint lezárta a kapcsolatot. A volt barátnő máshogy gondolja, szerinte ők még nem szakítottak egymással. Vajon mit szól ehhez Suzy?TV + SztárokOrigoGáspár Evelin élő adásban szól be Demcsák Zsuzsának: állítólagos indiai pasijáról kérdeztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-gaspar-evelin-elo-adasban-szol-be-demcsak-zsuzsanakallitolagos-indiai-pasijarol-kerdeztek.htmlGáspár Evelin a Mokka vendégeként mesélt ázsiai kalandjairól, és választ adott új indiai szerelmvel kapcsolatos kérdésekre is.TV + SztárokOrigoShane Tusup még nem fizetett Darren Ward skót edzőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190905-shane-tusup-meg-nem-fizetett-darren-ward-skot-edzonek.htmlShane Tusupot bírósági ítélet kötelezi arra, hogy sérelemdíjat fizessen viselekdése miatt Darren Ward edzőnek, de ennek már másfél éve nem tett eleget. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.