Ashley Graham várandós plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legsikeresebb plus size modellje, Ashley Graham augusztusban jelentette be közösségi oldalán, hogy kisbabát vár. 

„Ma van a napja, hogy kilenc évvel ezelőtt hozzámentem életem szerelméhez. Ez volt a legjobb utazásom a kedvenc emberemmel a világon. Áldottnak, hálásnak és izgatottnak érezzük magunkat, hogy ma a családunk gyarapodását ünnepelhetjük. Boldog évfordulót @mrjustinervin, az életünk ezután még jobb lesz" – írta akkor a videóhoz a modell.

Ashley azóta is posztol a várandósságáról, az alábbi képét azonban már többen túlzásnak találták. Szerinted?

Plasztikáztatta magát Rubos Frida: alig ismerni ráhttp://www.life.hu/trend/20190906-plasztikaztatta-magat-rubos-frida-pinter-tibor-exe.htmlPintér Tibor exe, Rubos Friderika amellett, hogy levágatta, és világosra festette haját, még mást is megváltoztatott a külsején, nevezetesen a száját is feltöltette, ami követőinek is feltűnt. Trend--Ezt a fotót szereti magáról Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20190814-ezt-a-kepet-szereti-magarol-sarka-kata.htmlTöbb mint 15 ezren kedvelték Sarka Kata legutóbb az Instagram-oldalára feltöltött fotóját. A háromgyerekes anyuka elárulta, ez az egyik kedvenc képe azok közül, amelyeket róla készítettek. TrendFotó: Polyák Attila - OrigoRövidnadrágban pózol Polgár Tünde: így vág vissza kritikusainakhttp://www.life.hu/trend/20190728-rovidnadragan-pozol-polgar-tunde-igy-vag-vissza-kritikusainak.htmlA luxusfeleség azt állítja, beszóltak neki azért, mert nem a korának megfelelő ruhadarabot viselt. Nos, most rövidnadrágba bújt, és megmutatta, nagyon is jól áll neki a falatnyi ruhadarab. Szerintünk bátran hordhatja. TrendOrigoÍgy sminkeli magát Rubint Réka – videóhttp://www.life.hu/trend/20190727-igy-sminkeli-magat-rubint-reka-video-lilu-sorozata.htmlLilu YouTube-csatornáján mutatta meg Rubint Réka, hogyan néz ki sminkeletlen arccal, és hogy miként festi ki magát. Eközben az életéről is mesélt: család, házasság és a sport is szóba került természetesen. Trend--Fürdőruhás fotósorozaton Bálizs Anett, a Jóban Rosszban szereplőjehttp://www.life.hu/trend/20190727-furdoruhas-fotosorozaton-balizs-anett-a-joban-rosszban-szereploje.htmlFürdőruhában mutatta meg bombaalakját a Jóban Rosszban főnővére, Bálizs Anett. TrendOrigoRadics Gigi bombázó lett: a végzet asszonyaként pózolhttp://www.life.hu/trend/20190718-radics-gigi-enekesno-bombazo-lett-a-vegzet-asszonyakent-pozol.htmlEmlékeztek még Radics Gigire, amikor pufi kislányként először állt a Megasztár színpadára? Az énekesnő már jó néhány évvel ezelőtt megszabadult plusz kilóitól, de most még ragyogóbban néz ki, mint valaha. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.