Elképesztő formában van Kiss Virág

Forrás: Instagram/viragakiss
Forrás: Instagram/viragakiss -
Kiss Virág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csoda, hogy Kiss Virág elképesztően népszerű a közösségi oldalakon. A napi több órát is edző fitneszmodell nem csupán gyönyörű, de pozitív gondolkodásával is példaként szolgálhat. 

"Micsoda nap, ma szuperjó dolgok történtek. Minden nap tele van ajándékkal, ugye?!" - írta a képhez, amiért teljesen odavannak a rajongói.

Brit tudósok: a vegán életmód alacsonyabb IQ-t eredményezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190831-brit-tudosok-a-vegan-eletmod-alacsonyabb-iqt-eredmenyez.htmlKétséges eredményre jutottak brit tudósok: azt állítják, a táplálkozásunk befolyásolja az IQ-nkat, mégpedig az állati eredetű termékeket fogyasztók javára. Nem hajmeresztőbbet mondanak, mint hogy a vegán életmód kisebb intelligenciát eredményez. Ez Zsír!--Így fest futás után Tatár Csilla Margot Robbie-kénthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190811-igy-fest-futas-utan-tatar-csilla-musorvezeto-margot-robbiekent.htmlMargot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt. Ez Zsír!OrigoJobb ember leszek! mozgalom: júliusban a középpontban az énidőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190729-jobb-ember-leszek-mozgalom-juliusban-a-kozeppontban-az-enido.htmlA Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júliusi kihívásában az énidő fontosságára szerettük volna felhívni a figyelmet, hiszen ha jól érezzük magunkat, másokkal is könnyebb jót cselekedni. Amikor ezt a hónapot választottam, úgy gondoltam, nem lesz nehéz dolgom teljesíteni a kihívást, ugyanis néhány éve tudatosan figyelek arra, hogy a legpocsékabb napban is legyen legalább egy olyan óra, amikor azt csinálom, amihez kedvem van, és ami a javamra válik. Ez Zsír!OrigoSzigorú önmegtartóztatásban él a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágotahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190728-szigoru-onmegtartoztatasban-el-a-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-simenfalvy-agota.htmlAz operett- és musicaldarabokban is főszerepeket játszó színésznő, Siménfalvy Ágota rajong a gasztronómiáért, nemcsak a főzést, de az ízeket is élvezi. Mégis úgy döntött, megálljt parancsol magának az étkezésben. Ez Zsír!OrigoSzakember segíti Cserpes Laura diétájáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-szakember-segiti-cserpes-laura-dietajat-mar-nem-koplal.htmlKoplalással szeretett volna megszabadulni fölösleges kilóitól Cserpes Laura. Az énekesnő ma azonban már egészen más módszerekhez nyúl, ha diétázni szeretne. Ez Zsír!OrigoMegveszik az edzésbérletet: aztán le se járják az alkalmakat a férfiakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190722-megveszik-az-edzesberletet-aztan-le-se-jarjak-az-alkalmakat-a-ferfiak.htmlA Cambridge-i Egyetem tanulmánya szerint sokan csak megveszik a fitneszbérletet, de aztán veszni hagyják az alkalmakat. A felmérés szerint ez egyébként inkább a férfiakra jellemző: közülük 80 százalék hanyagolja a rendszeres edzést érvényes bérlettel, a nők között ez 70 százalék. Ez Zsír!OrigoAputestet növesztett a Trónok harca szexi színésze, Jason Momoahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190721-aputestet-novesztett-a-tronok-harca-szexi-szinesze-jason-momoa.htmlAmióta nem forgat, pocakot eresztett az Aquaman és a Trónok harca sztárja, Jason Momoa. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.