Ahogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket!

  • Romee Strijd Costum Philosophy di Lorenzo Serafini ruhája nagyon passzolt az eseményhez. Szabásában letisztult, színében pedig tündöklő volt.
Romee StrijdForrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • Szerencsére ezúttal sem maradtunk Palvin Barbi nélkül, a magyar modell Dolce & Gabbana ruhát választott az eseményre. De nemcsak a ruháját, a haját és a sminkjét is imádtuk. 
Palvin BarbiForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
  • Fantasztikusan állt ez egyszerű, de nagyon elegáns, finom esésű anyagból varrt Paule Ka ruha Jasmine Tookes-on.
Jasmine TookesForrás: Getty Images for Harper's BAZAAR/DIMITRIOS KAMBOURIS/Dimitrios Kambouris
  • Zendaya Coleman stílusát egyszerűen imádjuk. Sokszor választ formabontó darabokat, de bármit is visel, abban nőies, stílusos és sugárzóan szép. Ezúttal a Berluti őszi-téli férfikollekciójából választott outfitet, és elképesztően jól nézett ki. 
Zendaya ColemanForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
  • Nagyon szerettük Vanessa Hudgens választását is, ez a mozgalmas Ralph & Russo darab már a kifutón is nagy kedvencünk volt.
Vanessa HudgensForrás: FilmMagic/2019 Taylor Hill/Taylor Hill
  • A várandós és láthatóan nagyon boldog plus size modell, Ashley Graham ezúttal sem takargatta magát. Felül fekete body-t, alul viszont áttetsző csipkét viselt. 
Ashley GrahamForrás: FilmMagic/2019 Taylor Hill/Taylor Hill
  • Egy újabb rendkívül letisztult darab Elsa Hosktól, aki egy Gucci by Tom Ford ruhát viselt.
Elsa HoskForrás: Getty Images/2019 Getty Images/Dia Dipasupil
  • Neve miatt le sem tagadhatná magyar felmenőt Alexandra Agoston. A modell elegáns fekete ruhája első pillantásra egy szolíd darab, de valójában rendkívül áttetsző anyagból készült, így a bugyivillantás nem maradt el.
Alexandra AgostonForrás: FilmMagic/Empire Images/Thestewartofny
  • Imádtuk a színésznő, Lily Collins ruháját. A body színe, a kristályokkal kirakott szoknya, a díszes öv mind szuper összhangban volt. A ruhát Georges Hobeika tervezte. 
Lily CollinsForrás: FilmMagic/2019 Taylor Hill/Taylor Hill
  • Ugyanebből a kollekcióból választott egy hasonlóan látványos, de többet mutató, szexibb ruhát Georgia Fowler is, ami szintén pazarul festett. 
Georgia FowlerForrás: FilmMagic/2019 Taylor Hill/Taylor Hill