Kiderült, mikor születik meg Tóth Gabi kislánya

Tóth Gabi Születés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre kiderült, mikorra várja a kislányát Tóth Gabi. 

Élete legnagyobb és legboldogabb feladata előtt áll Tóth Gabi: az anyaságra készül. Az énekesnő fellépéseket sem vállal, kizárólag a Sztrában sztár leszek! mentori feladatát vállalta el, hiszen az nem jár annyi utazással, mint a koncertek. Ezen kívül kizárólag a kisbabájára koncentrál, és most azt is megtudhattuk, hogy mikor születik meg a kislány.

Tóth Gabi kislánya karácsony környékén születik Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Ez az utolsó kettesben töltött időszakunk, mert karácsonykor, amikor megszületik a kislányunk, az életünk új dimenzióba lép" - idézi a Blikk a Színes RTV magazin interjúját.

Gyerekek tízezrei kalandoztak Kajlával: még nincs vége az utazásnakhttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190909-kajla-1.htmlA játékos vizslakölyöknek, Kajlának hála rengeteg kisdiák térhetet vissza élményekkel telve az iskolába. A Magyar Turisztikai Ügynökség által elindított kampány során ugyanis gyerekek tízezrei követték idén nyáron a kutya útját, és fedezték fel Magyarország kincseit családjukkal együtt. Utazásaik közben Kajla útlevelükbe gyűjtötték a pecséteket, összesen 200 ezret. És hiába jött el az ősz, Kajla kalandja még nem ért véget, legközelebb decemberben eredhetnek a tanulók a nyomába. HirdetésOrigoKirály Viktor pozitív családmintának tartja Majkáékat: "Fiatalosak, jókedvűek"http://www.life.hu/csalad/20190908-kiraly-viktor-pozitiv-csaladmintanak-tartja-majkaekat-fiatalosak-jokedvuek.htmlKirály Viktor idén nyáron Rómában kérte meg kedvese, Virág Anita kezét. Az énekes elmondta, nagyon szeretnének családot, de várnak még egy kicsit. CsaládOrigoDétár Enikő baráti kapcsolatot ápol gyerekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190908-detar-eniko-szineszno-barati-kapcsolatot-apol-gyerekeivel.htmlDétár Enikő a saját bevallása szerint sosem volt kemény kezű édesanya: büszke arra, hogy baráti kapcsolatot ápol gyermekeivel, a harmincéves Eszterrel és a tizennyolc éves Zsigmonddal. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoIkreknek adott életet a 74 éves indiai anya - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190906-ikreknek-adott-eletet-a-74-eves-indiai-anya.htmlA világ legidősebb édesanyja lett az indiai Erramatti Mangayamma, aki 74 évesen ikreknek adott életet. Család--Megmutatta családját Bódi Csabi - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190905-megmutatta-csaladjat-bodi-csabi.htmlBódi Csabiéknál is elkezdődött az iskola. Az első tanítási napon egy közös családi fotót is készítettek. CsaládOrigoBoldog élet hat gyermekkel – Egy nagycsaládos édesanya vallomásahttp://www.life.hu/csalad/20190901-boldog-elet-hat-gyermekkel-egy-nagycsalados-edesanya-vallomasa.htmlA házaspár sosem tervezett sok gyermeket, életük azonban másként alakult, ők pedig nem is lehetnének boldogabbak. Lucia először egy kisfiúnak adott életet, majd következett egy ikerpár – szintén fiúk -, a harmadik várandósság pedig három lánnyal lepte meg a szülőket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.