Kifutóra állt a New York-i divathéten Tess Holliday plus size modell

Tess Holliday New York-i divathét plus size
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszédes, sample size felirató fehér ruhában vonult végig a New York-i divathét kifutóján a neves plus size modell Tess Holliday. 

Az egyik leghíresebb plus size modell, Tess Holliday sosem szégyelte hatalmas idomait, láthattuk már lemge öltözékben, sőt, pucéran is.

Most a divathéten sem szemérmeskedett, magabiztosan állt kifutóra.

Elképesztően lefogyott Szulák Andreahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190910-elkepesztoen-lefogyott-szulak-andrea-szineszno.htmlA hétvégi Pozsonyi Piknikről töltött fel képet Szulák Andrea. A színésznő nagyon jól néz ki, sokat fogyott, amit követői is megjegyeztek. Ez Zsír!--Elképesztő formában van Kiss Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20190908-elkepeszto-formaban-van-kiss-virag-fitneszmodell-bikinimodell.htmlNem csoda, hogy Kiss Virág elképesztően népszerű a közösségi oldalakon. A napi több órát is edző fitneszmodell nem csupán gyönyörű, de pozitív gondolkodásával is példaként szolgálhat. Ez Zsír!OrigoEgészséges táplálkozás és heti öt edzés lehet a lapos has titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190829-egeszseges-taplalkozas-es-heti-ot-edzes-lehet-a-lapos-has-titka-heather-milton-testmozgas.htmlMindannyian milliószor hallottuk már, hogy a lapos has elsősorban a konyhában készül. Ezzel Heather Milton testmozgás-specialista is egyetért, ám hozzátette, a megfelelő eredményhez edzeni is kell. Sokat. Ez Zsír!OrigoÍgy fest futás után Tatár Csilla Margot Robbie-kénthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190811-igy-fest-futas-utan-tatar-csilla-musorvezeto-margot-robbiekent.htmlMargot Robbie hasonmásává szűrőzte magát Tatár Csilla. A műsorvezető viccesen kommentálta a végeredményt. Ez Zsír!OrigoSzigorú önmegtartóztatásban él a Jóban Rosszban egykori színésznője, Siménfalvy Ágotahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190728-szigoru-onmegtartoztatasban-el-a-joban-rosszban-egykori-szinesznoje-simenfalvy-agota.htmlAz operett- és musicaldarabokban is főszerepeket játszó színésznő, Siménfalvy Ágota rajong a gasztronómiáért, nemcsak a főzést, de az ízeket is élvezi. Mégis úgy döntött, megálljt parancsol magának az étkezésben. Ez Zsír!OrigoUtazásai alatt sem hagyja ki a testedzést Palik Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190723-utazasai-alatt-sem-hagyja-ki-a-testedzest-palik-laszlo-rendszeresen-fut.htmlAz Exatlon Hungary műsorvezetője, Palik László életében fontos szerepet tölt be a sport: futásra például mindig szakít időt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.