Meseszép volt Katalin hercegné virágos ruhájában - Fotó

fashion week Katalin hercegné ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné ezúttal egy virágos ruhában kápráztatta el az alattvalókat.

Eseménydúsan telnek ezek a napok Katalin hercegné számára, múlt héten elkísérte kislányát, Sarolta hercegnőt első tanítási napjára, most pedig egy fesztiválon vett részt. A Back to Nature című eseményt egy botanikus kertben tartották és ehhez egy olyan virágos ruhát választott Vilmos herceg felesége, amely csodásan állt karcsú alakján.

Egy Emilia Wickstead darabról van szó, amely méregdrága: forintra átszámítva nagyjából félmillió forintot ér.

Katalin hercegné csak úgy ragyogott Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
Vasvári Vivien nyilatkozott a válásról: nem lesz béküléshttp://www.life.hu/sztarok/20190911-vasvari-vivien-nyilatkozott-a-valasrol-nem-lesz-bekules.htmlVasvári Vivien először nyilatkozott a válásáról. Elmondta, lát-e esélyt a békülésre, és a családbővítési terveiről is beszélt. TV + SztárokOrigoÁzsia Expressz 2: Horváth Gréta férje sírva fakadt - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-azsia-expressz-2-horvath-greta-ferje-sirva-fakadt-video.htmlAz Ázsia Expressz második évada egyre nagyobb megterhelést jelent a sztárpároknak. Ezúttal Horváth Gréta párja, Dávid borult ki.TV + SztárokOrigoGyászoló szülők csoportja segíti L.L. Juniort a tragédia óta: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-gyaszolo-szulok-csoportja-segiti-ll-juniort-a-tragedia-ota-video.htmlMásfél héttel ezelőtt hunyt el tragikus körülmények között L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka. A gyászoló apát hasonló tragédián átesett szülők segítik a feldolgozásban. TV + Sztárok--Balázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-balazs-klari-ketszer-mondott-nemet-korda-gyorgynek-vallomasok-a-regmultrol.htmlBalázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.TV + Sztárok--L.L. Junior exe komoly fenyegetéseket kap kisfia halála óta: a rendőrség vigyáz ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190911-ll-junior-exe-komoly-fenyegeteseket-kap-kisfia-halala-ota-a-rendorseg-vigyaz-ra.htmlNéhány nappal ezelőtt egy szörnyű tragédiában vesztette életét L.L. Junior és Hopp Csilla kisebbik fia, a 3 éves Dávidka. A gyászoló szülők fájdalmát pluszban tetézi, hogy a rajongók közül sokan a rapper exét tartják felelősnek a pici haláláért. Komoly fenyegetéseket kap Csilla. TV + SztárokOrigoSzívinfarktusban meghalt a divattervező és műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190910-szivinrkatusban-meghalt-a-divatervezo-es-musorvezeto.htmlElhunyt Chris March divattervező és műsorvezető. A férfi halálát szívinfarktus okozta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.