Kislánya született az Ossian dobosának, Kálózi Gergelynek

baba Ossian apaság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Apa lett az Ossian dobosa, Kálózi Gergely.

Kálózi Gergely apa lett: a gólyahírről a dobos együttese, az Ossian számolt be a közösségi oldalán. Egy fotót is posztoltak a friss édesapáról, aki büszkén tartja a karjaiban tündéri kislányát, Lucát.

Örömmel osztjuk meg Veletek a hírt, hogy a tegnapi napon megszületett Gergő első gyermeke, Kálozi Luca! Gratulálunk, szombaton ezt is megünnepeljük!" – írták.

Gáspár Zsolti szerint Demcsák Zsuzsa lenézi őthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-gaspar-zsolti-szerint-demcsak-zsuzsa-lenezi-ot.htmlGáspár Zsolti az Ázsia Expresszben szólt be Demcsák Zsuzsának, mondván, a tévés lenézi őt. TV + SztárokOrigoVéletlenül megvillantotta mellbimbóját Winnie Harlowhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-veletlenul-megvillantotta-mellbimbojat-winnie-harlow.htmlWinnie Harlow véletlenül megvillantotta mellét. TV + Sztárok--Schmuck Andor így ismerte meg fiatal kedvesét, Eszterthttp://www.life.hu/sztarok/20190913-schmuck-andor-igy-ismerte-meg-fiatal-kedveset-esztert.htmlSchmuck Andor elárulta, hogyan ismerte meg a nála 26 évvel fiatalabb menyasszonyát, Esztert. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoShane Tusup Budapesten van - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-shane-tusup-budapesten-van-foto.htmlShane tusup visszatért Budapestre, ráadásul nem is egyedül érkezett: velük jött. TV + Sztárok--Zoltán Erika szerint sokan könnyűvérű nőnek tartjákhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-zoltan-erika-szerint-sokan-konnyuveru-nonek-tartjak.htmlRoby D-vel való házasságáról vallott Zoltán Erika. TV + Sztárok--Gyászol Eszenyi Enikő: kollégáját vesztette elhttp://www.life.hu/sztarok/20190913-gyaszol-eszenyi-eniko-kollegajat-vesztette-el.htmlEszenyi Enikő Facebook-oldalán tudatta, hogy távozott az élők sorából egy kollégája, Rajk László díszlet- és látványtervező. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.