szépségápolás köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2019-es őszi körömtrendek egyszerűen mesések! Imádnivalóak a színek, csodálatosak a glitterek, és egy régi nagy kedvenc is visszatért a divatba. Mutatjuk a részleteket! 

Az ősz trendszínei

Korábban összegyűjtöttük a kifutók már előre jelzett őszi trendszíneket, amelyek közül sok árnyalatot a körmödre is választhatsz. Kifejezetten gazdag a felhozatal a különböző lila árnyalatokban a pasztelltől egészen a mély, illetve padlizsános árnyalatig. A pirosak közül a kedvencünk a merlot, azaz borvörös, illetve a bogyós piros árnyalat. Kifejezetten különleges a sötét színek között a mély bordós barnás árnyalat. A barnának a világosabb, fahéjas, mogyorós árnyalatai is izgalmasak, és a zöld szín szerelmesei sem fognak csalódni idén.

1. Rimmel - 1424 Ft, 2. Essence - 499 Ft, 3. Miss Sporty - 599 Ft, 4. Pupa - 1990 Ft, 5. Marionnaud - 1690 Ft, 6. Sally Hansen - 2199 Ft, 7. Sally Hansen - 2199 Ft Forrás: Life.hu

Glitterek minden mennyiségben

Elképesztő energiával robbant be a glitter az őszi körömlakktrendbe. A csillogó lakkok mellett a kifejezetten nagy és látványos glitterek mennek, ráadásul rengeteféle színben, a pirostól a kéken át a klasszikus aranyig sokféle szín megtalálható a palettán.

1. Deborah Lippmann - 20 dollár, 2. Moyra - 550 Ft, 3. Rival de Loop Young - 499 Ft, 4. Rimmel - 974 Ft, 5. Catrice - 1195 Ft, 6. Pupa - 1195 Ft, 7. Pupa - 1640 Ft Forrás: Life.hu

Francia manikűr

A 90-es években indult a francia manikűr hullám, ami azóta többször is fellendült, vagy éppen eltűnt az aktuális trendekből. Most újra nagy divat, a vörös szőnyegen is rengeteg híresség villantott mostanában francia manikűrt, mint Camilla Cabello, Bella Hadid, Kim Kardashian és Anne Hathaway. Elkészítésével otthon is megpróbálkozhatsz, egy kis gyakorlást ugyan igényel, de szuper kis szetteket lehet már kapni drogériákban is, amelyek a segítségedre lehetnek benne.

A francia manikűr most a sztárok körében is nagyon népszerű Forrás: Getty Images, Essence
Stílusmustra a torontói filmfesztiválról: ezek voltak a vörös szőnyeg legizgalmasabb pillanataihttp://www.life.hu/trend/20190916-stilusmustra-a-torontoi-filmfesztivalrol-ezek-voltak-a-voros-szonyeg-legizgalmasabb-pillanatai.htmlA velencei filmfesztivált követően a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál is lezajlott. A premierek és filmes partik a divat szerelmeseinek is hoztak izgalmas pillanatokat. Mutatjuk a filmfesztivál legjobb és legrosszabb ruhaválasztásait! TrendOrigoEzzel az üzenettel lépett kifutóra Tess Holliday plus size modell a New York-i divathétenhttp://www.life.hu/trend/20190912-tess-holliday-plus-size-modell-a-new-yorki-divatheten-lepett-kifutora.htmlHa valami nagy durranásról van szó a divat világában, az bizony legtöbbször a New York-i divathéten történik. A 2019-es őszi fashion week egyik sokat emlegetett pillanata marad az is, amikor Tess Holliday kifutóra lépett. TrendOrigoAmikor tilos a smink: élethelyzetek, amikor ártalmas kifesteni magunkathttp://www.life.hu/trend/20190813-amikor-tilos-a-smink-elethelyzetek-amikor-art-a-festek.htmlHa valaki jól tud bánni vele, a smink csakis a hasznára válhat: általa kiemelhetjük a legelőnyösebb, és elrejthetjük a kevésbé előnyös vonásainkat. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor a smink inkább árt, és ha jót akarsz magadnak, illetve szeretnéd, ha évek múlva is szép, üde lenne az arcbőröd, érdemes ezekkel tisztában lenni. TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: a top 10 kedvenc ruhánk a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-a-top-10-kedvenc-ruhank-a-voros-szonyegrol.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre, ezzel együtt persze az izgalmas outfitekből sem volt hiány. Mutatjuk is a kedvenceinket! TrendOrigoBAZAAR ICONS 2019: ezek voltak a legrosszabb ruhaválasztásokhttp://www.life.hu/trend/20190909-bazaar-icons-2019-ezek-voltak-a-legrosszabb-ruhavalasztasok.htmlAhogy minden év szeptemberében, idén is megrendezésre került a New York-i divathétre időzített BAZAAR ICONS gála, a Harper's BAZAAR divatmagazin rendezvénye. A híres Plaza Hotelben rengeteg sztár, köztük modellek gyűltek össze a divatünnepre. A vörös szőnyegen szokás szerint fantasztikus, de kevésbé szerencsés ruhaválasztásokat is láthattunk. Most az utóbbiakat mutatjuk meg! TrendOrigoNosztalgia a javából: az ősz legizgalmasabb kiegészítői a hajbavalókhttp://www.life.hu/trend/20190902-az-osz-legizgalmasabb-kiegeszitoi-a-hajbavalok.htmlHa nem szeretnél sokat költeni egy új, őszi ruhatárra, akkor kombináld régebbi darabjaidat néhány fantasztikus kiegészítővel. Az idei ősz nem a hagyományos ékszerekről, nyakláncokról, fülbevalókról, hanem a látványos hajbavalókról szól. Mutatjuk is őket! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.