Tóth Gabi feszülős ruhában mutatta meg csodás kismama pocakját: fotó

Tóth Gabi fotó Krausz Gábor pocak kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű fotót posztolt magáról Tóth Gabi. Hatalmasra nőtt a pocakja.

Karácsonyra várja első gyermekét Tóth Gabi és séf kedvese, Krausz Gábor.

A gyönyörű énekesnő pocakja egyre gömbölyűbb, amit időről-időre láthatunk is közösségi oldalán. Ezúttal egy testhezálló fekete ruhában mutatta meg kerek hasát Gabi.

"A terhes nő a nagyság, az erő, a szépség jelképe. A szűz a megsemmisülés, az anya az élet örökkévalósága." - írta fotója mellé a Sztárban sztár leszek! zsűritagja.

Cristiano Ronaldo megnősül: élete szerelmét veszi elhttp://www.life.hu/csalad/20190918-cristiano-ronaldo-megnosul-elete-szerelmet-veszi-el.htmlHamarosan bekötik a világ egyik leghíresebb focistájának a fejét: Cristiano Ronaldo megnősül.Család--Ezeket tudnod kell a pénzről, ha kilépsz a felnőtt világba!http://www.life.hu/csalad/20190916-ezeket-tudnod-kell-a-penzrol-ha-kilepsz-a-felnott-vilagba.htmlA pénzzel bánni nem egyszerű feladat, gyakran még a középkorúaknak is kifolyik a keze közül. Ám fiatal felnőttként fontos megtanulni, hogy a megkeresett pénzt meg kell becsülni és olyan dolgokra költeni a lakhatáson kívül, ami gyarapít Téged és biztonságot nyújt. CsaládOrigoDemcsák Zsuzsa arról beszélt, nagyon szeretne még egy gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20190918-demcsak-zsuzsa-arrol-beszelt-nagyon-szeretne-meg-egy-gyermeket.htmlDemcsák Zsuzsában az Ázsia Expressz forgatása során éledtek fel újra az anyai ösztönök. CsaládOrigoSoha nem késő elkezdeni - Nyelvtanulás gyerekkorban és idősebb fejjelhttp://www.life.hu/csalad/20190916-soha-nem-keso-elkezdeni-nyelvtanulas-gyerekkorban-es-idosebb-fejjel.htmlSokan meg vannak győződve arról, hogy az idegennyelvtanulást minél hamarabb, lehetőleg már kisgyermekkorban célszerű elkezdeni. Nem biztos azonban, hogy a korai starton múlik a nyelvtanulás sikere. Érettebb fejjel sem késő nekirugaszkodni. Sőt! CsaládOrigoFél éve nem beszél az édesapjával Bereczki Zoltánhttp://www.life.hu/csalad/20190917-fel-eve-nem-beszel-az-edesapjaval-bereczki-zoltan.htmlA Sztárban Sztár leszek forgatásán vallotta be Bereczki Zoltán, hogy fél éve nem beszél az apjával. Arról már korábban is beszélt az énekes, hogy sokat vitáztak egymással, ám az utóbbi időben úgy tűnt, rendeződnek köztük a dolgok.Család--Megszületett Homonnay Zsolt kisfia - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190915-megszuletett-homonnay-zsolt-kisfia.htmlHomonnay Zsolt színész közösségi oldalán tudatta az örömhírt: megszületett a kisfia. CsaládMTI/Honéczy Barnabás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.