Bagi Iván fogyni szeretne: a nyáron felcsúszott rá néhány kiló

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fogyás Bagi Iván
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bagi Ivánnak a munkája mindig az első helyen áll az életében, de most ideiglenesen megelőzi valami. 

Bagi Iván számára nagyon fontos a munkája, de most nem ez az első az életében, hanem az, hogy leadja a nyáron felszedett kilókat. "Ami most fontos az életemben, az a fogyókúra. Sajnos a nyáron felszökött rám pár plusz kiló" - mondta a humorista.

Bagi Iván fogyni szeretne Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nekem eddig két dolog jött be. Az egyik, hogy a szénhidrátot elhagyom, a másik pedig az, hogy csak kétszer étkezem egy nap. Utóbbinak az a lényege, hogy minél több idő teljen el úgy, hogy nem eszek" - tette hozzá a Ripostnak. "

Én örülnék neki, ha helyre állna a világ rendje, és újra Olivér lenne a súlyosabb.

A testtömeg-index nem mutatja helyesen a szív- és érrendszeri problémák kockázatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190923-a-testtomegindex-nem-mutatja-helyesen-a-sziv-es-errendszeri-problemak-kockazatat.html A cukorbetegek esetében a testtömeg-index nem mutatja helyesen a szív- és érrendszeri problémák kockázatát. Ezt kellene nézni helyette. Ez Zsír!--Teljesen meztelenül spárgázott kertjében a modell (18+)http://www.life.hu/ez-zsir/20190923-meztelenul-spargazott-kertjeben-a-modell-clara-rene-18.htmlClara René Instagram oldalát nézegetve egyértelművé válik, hogy tudatában van remek alakjának, és a szégyenlősség is igen távol áll tőle. Tehát nem lepődhetünk meg azon sem, hogy legújabb képén a kertjében mutatja meg egykori sportkarrierjének lenyomatát. Ez Zsír!--Kockahasat villantott Liu Shaolin Sándorhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190922-kockahasat-villantott-liu-shaolin-sandor-felmeztelen.htmlLiu Shaolin Sándor egy cuki kislánnyal a nyakában pózol, és a képet meg is mutatta rajongóinak az Instagramon. Ez Zsír!OrigoKardióedzés otthon - Még eszközt sem kell venned hozzá!http://www.life.hu/ez-zsir/20190911-kardioedzes-otthon-eszkozok-nelkul.htmlA kardió nemcsak kiváló stresszlevezető edzésforma, de növeli az állóképességet és zsírt is éget, így a fogyni vágyók edzéstervéből nem hiányozhat. Ha bármilyen okból inkább otthon szeretnéd végezni és nem akarsz edzőterembe vagy csoportos órára járni, arra is van megoldás. Ez Zsír!OrigoEgy szál kötélen spárgázik Sáfrány Emese: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190921-egy-szal-kotelen-spargazik-safrany-emese-aleska-doamond.htmlEgyetlen kötélen lógva spárgázik a levegőben Sáfrány Emese. A táncosnő minden porcikája élettel teli és kisportolt, amiért sokan megirigyelhetik, igaz, tesz is érte nem keveset. Ez Zsír!--Embertpróbáló világcsúcskísérlet előtt Szőnyi Ferenc: 20-szoros Ironman versenyen indulhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190919-embertprobalo-vilagcsucskiserlet-elott-szonyi-ferenc-20szoros-ironman-versenyen-indul.htmlSzőnyi Ferenc ultratriatlon világbajnok mindig újabb és újabb, a hétköznapi ember számára felfoghatatlan megmérettetésekre nevez be és többségüket meg is nyeri. A Racemachine becenevet méltán viselő komáromi sportoló októberben újabb versenyen indul, amivel az emberi teljesítőképesség határait feszegeti. Ez Zsír!Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.