Csepregi Éva és fia együtt nézett szembe a szakítással és az újrakezdéssel: egy közös utazás során heverték ki szerelmi bánatukat. 

"Édesanyámmal mindig is jó volt a viszonyom, és amikor mindketten szakítottunk, nagyon jól jött a közös program, mivel egymást segítettük ki a szomorúságból. Öt évig voltam együtt a volt kedvesemmel, rendkívül megviselt a különválásunk" - mesélte a Borsnak Csepregi Éva fia, Dávid, aki édesanyjával közel egyidőben szakított. Az énekesnőnek 15 év után ért véget a párkapcsolata, ezért tavaly nyáron felvetette a közös utazás ötletét.

Csepregi Éva fiával, és annak édesapjával.Forrás: Tv2

"Együtt vészeltük át ezt az időszakot, és egy kicsit itthon hagytuk a problémákat. Jól éreztük magunkat, sok-sok élményt szereztünk, megismertük a szigetet, és ezzel egy teljesen új életet tudtunk kezdeni" – emlékezett vissza Csepregi Éva, akinek fia azóta ismét boldog párkapcsolatban él, ráadásul az énekesnő imádja fia új választottját: "Nagyon helyes lány az új párja. Én tiszta szívvel fogadok mindenkit, és bízom a fiam választásában" - mondja.