A drogfüggő anya heroint tett 1 éves lánya cumijára – a kicsi belehalt

Forrás: BDN/Penobscot County Jail -
halál drog heroin anya drogfüggő gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 33 éves amerikai nő heroint szórt egy éves kislánya cumijára, majd ezt adta oda neki, hogy el tudjon aludni. A gyerek belehalt anyja felelőtlen tettébe.

A drogfüggő édesanya tagadja, hogy meg akarta volna ölni lányát, állítja, csupán segíteni szeretett volna neki, hogy a pici hosszabban és mélyebben aludjon. Ráadásul szerinte jelentéktelen mennyiségű heroint tett a cumira – írja a Bangor Daily News.

A drogfüggő anya heroint tett 1 éves lánya cumijára Forrás: BDN/Penobscot County Jail

Az anya vette észre egyébként, hogy kislánya nem lélegzik, ekkor hívta ki a mentőket, akik már csak a gyermek halálát tudták megállapítani. Ők értesítették a rendőrséget, és a kiérkező nyomozók találták meg a heroin maradványokat a cumin.

Az ügy tárgyalása most kezdődött, az anya akár évtizedekre is börtönbe kerülhet felelőtlen és meggondolatlan „altatási módszere" miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.