Matthew Perry piacra dobta Los Angeles legdrágább penthouse lakását

Penthouse Los Angeles Matthew Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási belső és külső terek, pazar kilátás Los Angelesre, luxus, és annál is több luxus - így lehetne leírni azt a penthouse lakást, amit a napokban dobott piacra a Jóbarátok egykori sztárja, Matthew Perry.

Az ingatlan, ami fekvését tekintve már tényleg majdnem a csillagok között van, nem kevesebb, mint 864 négyzetméteres, vagyis egy kastély méretével vetekszik. A lakásban négy hálószoba van, egy külön moziszoba, de négy óriási terasz is tartozik hozzá.

Matthew Perry piacra dobta Los Angeles legdrágább penthouse lakását Forrás: Getty Images/2017 Matthew Eisman/Matthew Eisman

A színész 2017-ben vásárolta az ingatlant 5 milliárd 900 millió forintnak megfelelő összegért. A felújítás két évig tartott, a korábbi steril enteriőr meglehetősen izgalmassá vált Scott Joyce építész és LM Pagano belsőépítész kezei alatt: a fehér márvány, a figyelemfelkeltő világítótestek, a plüss bútorok, a meleg fapadlók és a padlószőnyegek mind az otthonos luxust hivatottak kialakítani. A luxushoz természetesen a kilátás is hozzátartozik, ami egészen egyszerűen pazar, hiszen a toronyház tetején található az eladó lakás, amit 10 milliárd 300 millió forintnak megfelelő összegért szeretne értékesíteni a színész.

Kattints a képre és nézd meg a galériát!

Forrás: Michael MacNamara and Jason Spethhttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20191008-matthew-perry-piacra-dobta-los-angeles-legdragabb-penthouse-lakasat.htmlmiddleoff960641

Egy amerikai penthouse ismertetőjegyei:

  • A legfelső emeleten helyezkedik el, és legalább négy emelet van alatta.
  • Minimum 120–150 négyzetméteres az alapterülete.
  • Óriási erkéllyel rendelkezik, egyes meghatározások szerint ez négyzetméterben a lakás felét jelenti.
  • Nagy belmagasság jellemzi.
  • A penthouse kártyával vagy számkombinációval működő liftből nyílik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.