Ezért a fiúbandáért rajong II. Erzsébet királynő

Forrás: Getty Images/2019 Handout/Handout -
zene fiúbanda II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébetről néha különös, nem várt dolgok derülnek ki. Most például az, hogy zenei ízlése kifejezetten modern, sőt rajongója egy fiatal fiúbandának is. 

A brit tehetségkutató, az X Factor 2008-as szériájában végzett második helyen a JSL néven befutó fiúbanda, akiknek a rajongó táborát maga a akirálynő is erősíti. A csapat egyik volt tagja, JB Gill egy magazinnak mesélt arról, hogy a királyné annak idején személyesen árulta el neki, hogy szereti a zenéjüket, és a tévében is mindig megnézte őket.

„Csodálatos volt találkozni a királynővel, azt mondta nekem, hogy a tévében is a JLS-t nézi, miközben vacsorázik. Nem hittünk neki, azt hittük, hogy valaki mondta neki, hogy ezt mondja, de felsorolta a dalainkat!" – nyilatkozta büszkén az énekes, a 2013-ban feloszlott JSL egykori tagja.

II. Erzsébet nagyon is szereti a modern zenét Forrás: Getty Images/2019 Handout/Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.