zöld turmix Konkoly Ági reggeli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konkoly Ági elárulta, nagyon fontos számára a reggeli étkezés. Minden napot fél liter vízzel indít majd jöhet a zöld turmix, vagy a zabkása, végül a kávé, amiről soha nem tudna lemondani. 

"Teszek bele spenótot, banánt, avokádót, uborkát, almát, néha kesudiót, zabot, ami lassan felszívódó szénhidrát, így sokáig nem leszek éhes" - meséli a zöld turmix készítéséről Konkoly Ági, aki azt is elárulta, hogy az egész napjára rányomja a bélyegét, ha reggel nem eszik rendesen. "Előfordul, hogy csak a gyerekek reggelijének maradékát eszem meg, és egy-két óra múlva farkas éhes leszek, ami az egész napra kihat" - mondta a FEM3 Caféban a modell, akinek a férje is egészségtudatosan étkezik, így neki is nagy kedvence a zöld turmix, de még a gyerekek is szívesen fogyasztják ha sok gyümölcs van benne.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.