Rémisztő ételek Halloweenre: ezekkel tutira a buli sztárja leszel

rémisztő ételek Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dübörög a halloweeni szezon, elindultak a lidérces bulik is. Ha partik ünnepelt sztárja akarsz lenni, ezeket az ételeket tálald fel vendégeidnek. Garantált lesz a siker!

A rémisztő jelmezek és dekorációk mellett egy hamisítatlan halloweeni buli fő attrakciója a gusztustalan és ijesztő étel is. Ehhez nyújtunk egy kis segítséget nektek, hogy minél inkább elvegyétek vendégeitek étvágyát.

Ehető férgek

Forrás: theidearoom.net

Garantáltan gusztustalan látványt kaphatunk, ha házi készítésű gumicukrból gilisztákat, pondrókat formálunk, majd csokis darával, vagy kakaós morzsával meghintjük azokat. Ha kellő kézügyességünk van, az eredetihez igazán hasonlító édességet kaphatunk.

Egy egyszerű zselatinból készült gumicukor recept tökéletes az elkészítéséhez, amihez tetszőleges ételszínezéket keverj a megfelelő hatás kedvéért. Ami a formázást illeti, nem kell hozzá más, mint néhány darab elforgatható végő műanyag szívószál. Ha kihült a zselatinunk, egyszerűen csak töltsük bele a szívószálba. Várjuk meg, míg megszilárdul és vágjuk le róla a műanyag részt.

Véres ujj hot dog

Forrás: musely.com

Ez a legegyszerűbb és legötletesebb megoldás, amit készíthetsz. Mindent csinálj pontosan ugyan úgy, mint amikor hot dogot készítesz, annyi különbséggel, hogy a virsliből formálj levágott ujjat. Irdald be az ujjperceket, majd formázd meg a körömágyat. Ketchupból pedig jó sokat oszlass el a szendvicskéden.

Pondró a muffinban

Forrás: sarahhardy.co.uk

Bizonyára mindenki sikítva fogja eldobni azt a muffint, amit a halloweeni buliban tálalsz, ha ezt a recepetet készíted el. Egy alap muffin recept szükséges mindössze ehhez az ételhez, illetve némi marcipán az apró kis kukacok megformázásához. Minél élethűbben tudod megformázni a pondrókat, annál gusztustalanabb lehet a látvány is.

RIP

Forrás: myrecipes.com

Nem hiányozhat a halloweeni bulikból a RIP feliratú pohárkrém sem. Itt is végtelenül egyszerű a dolgod: készíts egy finom mascarpone alapú krémet, vagy akár pudingot. Válassz hozzá közepes méretű átlátszó poharakat, ovális alakú ostyát és egy cukortollat. Tölsd meg a krémmel vagy krémekkel a poharat, állítsd bele az ostyát, amire előzőleg cukortollal felírtad, hogy RIP.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.