Szívrohamot kapott és majdnem meghalt az anyuka, mert a fia nem értette meg a házi feladatát

Forrás: Thinkstock -
szívroham házi feladat anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívül különös esetről számolt be egy kínai napilap. Egy Wang nevű nő, aki minden egyes nap segített a kisfiának házi feladata elvégzésében, egy nehezebb matematika példánál, amit fia többszöri magyarázatra sem értett meg, annyira felhúzta magát, hogy szívrohamot kapott. 

"Rengetegszer megpróbáltam elmagyarázni, de még mindig nem tudott helyes választ adni. Egyre mérgesebb lettem, dühbe gurultam, és már alig kaptam levegőt. Ezután hívtam a férjemet, hogy azonnal vigyen a kórházba" - nyilatkozta a nő, akiről kiderült, hogy szívrohama lett a matematika példa miatt. Az orvos szerint ez az érzelmi ok okozta nála a szívrohamot, amivel ha nem jelentkezik időben a kórházban, meg is halhatott volna. Az orvos azt is hangsúlyozta, hogy Kínában sok anya küzd érzelmi frusztrációval, amit önmaguk és gyermekük érdekében is meg kell tanulni jobban kezelni - olvasható a 9gag.com-on.

Képünk illusztráció. Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.