Polyák Lilla emlékezetéből egy hónap szinte teljesen kiesett

Forrás: TV2 -
Mintaapák sorozat színház munka Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő szeptemberben kezdte el forgatni a TV2 új sorozatát, a Mintaapákat. Saját bevallása szerint annyit dolgozott, hogy szinte kiesett ez az egy hónap az életéből.

Polyák Lilla színházi munkái mellett szerepet kapott a Mintaapákban is, ami így együtt mérhetetlenül leterhelte. Alig látta családját, és gyakorlatilag nem is igazán emlékszik a szeptemberben történtekre.

Polyák Lilla emlékezetéből egy hónap szinte teljesen kiesett Forrás: TV2

"Korábban időm se lett volna rá, de most úgy éreztem, elég nagyok már a srácok, hogy többet vállaljak, és az is jót tett a szakmánknak, hogy egyre jobb sorozatok készülnek. Több ügynökségnél is ott volt a portfólióm, és többkörös válogatás után kaptam meg Klára szerepét. Ám amikor elmondták, ez milyen elfoglaltsággal jár, elbizonytalanodtam. Úgy éreztem, nem bírjuk majd, de Máté biztatására végül vállaltam. Azt mondta, most én következem – idézte fel Polyák Lilla, aki kilenc éve nem szerepelt tévés produkcióban.

Közel egy éven át én voltam az ő hátországa, amikor a naturál testépítőversenyre készült, most ő támogat és ő vállal kevesebbet. Gondoskodik a gyerekekről, de a srácok is megértőek. Családi segítség nélkül ezt nem tudom végigcsinálni. Most, hogy a Mintaapák első két részét láttam, azt kell mondanom, megérte minden fáradság, és remélem, a nézők is így gondolják majd. Előfordult, hogy elaludtam a felvételek szünetében. A kollégák le is fotóztak, ahogy durmolok a sarokban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.