Dér Heni fél évig nyomozott párja után: "Tudtam az összes kódot a telefonján"

őszinteség nyomozás féltékenység kód Dér Heni énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Várkonyi Andrea műsorában mesélte el, milyen profi szintre emelte a pasija utáni nyomozást.

A Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban legutóbb Mádai Vivien, Radics Gigi és Dér Heni vendégeskedett.

Korábban már megírtuk, hogy a talkshow vendégei közül egyedül Heni vállalta be, hogy a mobilján akadnak róla készült pikáns fotók, azonban nem ez volt az egyetlen kényes téma az est folyamán.

Dér Heni azt is elmesélte, korábban mennyire féltékeny típus volt, és arról is lerántotta a leplet, hogyan szerezte meg szerelme privát fiókjainak jelszavait.

"Véletlenül hangosan mondta a titkárnő előtt az e-mail címének a kódját, és onnantól kezdve, hogy tudod az e-mail címét, minden egyes dolog össze van azzal kötve. Én mindenéről tudtam innentől kezdve. És nem szóltam, hanem letöltöttem – mondom, hogy halálgáz, senki ne csinálja – magamnak.

Volt olyan, hogy megvolt a saját oldalam, volt egy másik fül, ott volt az övé és ugyanúgy kaptam a leveleket, értesítéseket én is. Rendszeresen elolvastam, majd megjelöltem olvasatlanként, és vártam..."

mesélte Heni, aki fél évig "kommandózott" szerelme után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.