Erdélyi Mónika kislánya, Molli kiköpött édesanyja - Fotó

Forrás: Erdélyi Mónika / Instagram -
Molli anyaság szülő-gyerek Erdélyi Mónika család kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika kislánya, Molli rengeteget változott az elmúlt években, és cuki kislányból kész kishölggyé cseperedett.

Erdélyi Mónika a 2000-es évek elején vált híressé, amikor saját nevével fémjelzett műsorát naponta sugározta az RTL Klub. A beszélgetős műsor kilenc évig futott a csatornán. A műsorvezetőnő az utóbbi időben keveset szerepel a tévében, a legnagyobb videómegosztón azonban nyomon követhetőek a mindennapjai.

Forrás: Facebook/Erdélyi Mónika

Mónika Youtube-csatornáján az elmúlt évek alatt megszaporodtak a feliratkozók, ma már közel 300 ezren kíváncsiak az 52 éves tévés videóira, amikben nemcsak ő, de kislánya, Molli is rendszeresen szerepel. A csatornát még 2011-ben hozták létre, és legfőképp gyerekbarát videók, vlogok, slime-videók és kihívás-videók színesitík.

A Youtube csatornának köszönhetően testközelből láthatjuk, hogyan változik Molli, aki idén tölti a tizenkettőt. A legújabb fotók alapján bátran kijelenthetjük, hogy akárcsak anyukája, Olívia Johanna is gyönyörű, és kiköpött édesanyja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Megyünk a "Padlásra"! . #színház #padlás

Új videó! MINYONMENTÉS! (@monikaerdelyi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.