Összeroppantak a sárvári fürdőben megfulladt 3 éves kislány szülei

Forrás: Dreamstime -
halál gyász Sárvár tragédia sárvári gyógyfürdő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összeomlottak a szülők, akik tragikus körülmények között, a sárvári fürdő hullámmedencéjében vesztették el 3 éves kislányukat, Rékát. -írja a Bors.

A lap korábban arról számolt be, hogy a tragédia előtt a kis Réka az édesanyja mellett állt, amikor egyszer csak elrohant. Anyukája, Zsanett rögtön kislánya nyomába eredt, de a gyerek eltűnt a tömegben, és míg anyukája a gyerekmedencében kereste, a kislány a hullámmedencébe szaladt.

A 3 éves kislány a hullámmedencébe fulladt. Forrás: Dreamstime

A kislányt három perc múlva találták meg a víz alatt, és bár mindent megtettek érte, már nem tudták megmenteni. A családról mindenki egybehangzóan állítja: fantasztikus szülők, akik a gyerekeiknek élnek.

A tragédia óta a család minden közösségi oldalról törölte magát, teljesen eltűntek a világ szeme elől.

"Ez a legszörnyűbb tragédia, ami egy szülővel történhet. Ilyenkor a csalódottság, harag, bűntudat keveredik, egyfajta krízisállapot lép fel, melyben minden ködös, torzul az észlelés, a gondolkodás, beszükül a tudat"

– magyarázta a Borsnak Makai Gábor pszichológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.